rapid-home-1.jpg
Volvo clubactie verlengd!
Sp 1 Februari 2016

Volvo clubactie verlengd!

Nieuws afbeelding

Volvo-dealer Vos Autobedrijven verlengt  Clubbonus actie.


Wegens succes wordt de Clubbonus actie verlengd. Tot 1 september 2016 ontvangt hockeyclub G.H.C. Rapid te Gorinchem

€ 1.000,- PER NIEUWE VOLVO!


Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau, maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V., de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000,- aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

 

"Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo-dealer Vos Autobedrijven. "Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt

€ 1.000,- netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.”

Volvo Vos Autobedrijven stelt met nadruk dat die € 1.000,- betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

 

Wegens succes wordt deze actie verlengd tot 1 september 2016. De eerste twee clubbonussen van dit jaar zijn reeds een feit!