rapid-home-1.jpg
RABOBANK nieuwe hoofdsponsor van GHC Rapid
Sp 17 Juni 2016

RABOBANK nieuwe hoofdsponsor van GHC Rapid

Nieuws afbeelding

De afgelopen vier jaar is de ABN AMRO hoofdsponsor van Rapid geweest. Iets waar wij met veel plezier op terugkijken, we hebben met hun financiële steun veel kunnen bereiken. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de sponsorgelden een belangrijke bijdrage aan de club zijn. Een nieuwe (hoofd-)sponsor vinden was afgelopen periode dan ook een speerpunt van de sponsorcommissie. Met sponsorinkomsten kunnen de contributiegelden (relatief) laag worden gehouden en hebben we een potje voor onder andere trainingen en materialen.

 

Met veel plezier laten wij u weten dat met ingang van het nieuwe seizoen de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden de nieuwe hoofdsponsor van GHC Rapid is. Na een aantal prettige gesprekken ligt er nu een mooie contract met de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden en zijn zij voor de komende vier jaar de officiële hoofdsponsor van onze club. 

Dit betekent ook nieuwe shirts. Uiteraard hebben we daar achter de schermen al een tijd aan gewerkt, het soort shirt, de kwaliteit van de stof en verdeling van de Rapid-strepen vinden we belangrijk, het oude shirt kon wat verbeteringen gebruiken. Wij zijn dan ook blij te kunnen zeggen dat er met ingang van het nieuwe seizoen nieuwe shirts zijn met het Rabobank-logo op de voorkant.Andere shirts dan het RABOBANK-shirt mogen vanaf het nieuwe seizoen niet meer gedragen worden. Ieder lid dient dus een nieuw shirt aan te schaffen. Dit is geen reden tot paniek. Om de overgang naar Rabobank-shirts te versnellen en te vergemakkelijken hebben wij een plan uitgewerkt waarbij ieder lid voor slechts € 5,00 een nieuw shirt kan kopen. Dit is mede mogelijk gemaakt door de twee mouw sponsoren: Damen en Capital Value.

Tijdens de eerste twee weekenden van het nieuwe seizoen (specifieke data volgen later) zal er een stand staan op de club waar je een nieuw shirt kunt kopen.


Daarbij gelden de volgende regels:

- 1 shirt per spelend lid

- € 5,00 te betalen per shirt

- Na deze weekenden zijn de shirts te koop bij Sportzaak De Jongh voor de normale prijs (€ 39,95 voor junioren en € 44,95 voor senioren).

 

In hockeyend Nederland is Rabobank natuurlijk actief als hoofdsponsor van de KNHB, nu ook op lokaal niveau bij onze eigen club. Van harte welkom!