rapid-home-1.jpg
Het seizoen zit erop!
Va 9 Juli 2016

Het seizoen zit erop!

Nieuws afbeelding

Het seizoen zit erop! En daarmee ook een van mijn laatste berichten als voorzitter. Gelukkig wel erg goede berichten………….
Want, het is nu echt een feit. Zomer 2017 worden er door de gemeente 3 (!!!!!) nieuwe hockeyvelden voor ons aangelegd.
Een zand ingestrooid veld op het huidige veld van Raptim. Achter de molen bij veld 2 wordt een brug geplaatst zodat de weg ernaar toe kort is. En ons huidige veld 1 en veld 2 worden vervangen door (semi-)watervelden. 
Het traject was lang, heel lang. Het heeft heel veel tijd, inspanning en energie gekost van veel mensen. Maar het resultaat was het wachten, duwen en de frustraties waard. Want er is nog meer goed nieuws: het gaat Rapid veel minder kosten dan oorspronkelijk begroot. 

Hoe en wat over de aanleg van de velden, vertellen we u graag tijdens de ALV op maandag 5 september. Noteer deze datum dus in uw agenda!
De stukken voor deze vergadering verschijnen half augustus op de site.

De teamindelingen zijn bekend, vanaf hier een woord van dank aan de TC en de lijncoördinatoren. Zoals ieder jaar vergt ook dit veel energie en voorbereiding.

Rest me nu niets anders dan u allen namens het bestuur een heerlijke zomer en voor zover van toepassing, een fantastische vakantie te wensen.
Ik zie u graag bij de opening van het seizoen op zaterdag 3 september.

Boukje Kruize
voorzitter