rapid-home-1.jpg
TROTS!
Va 10 Oktober 2016

TROTS!

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

 

Wat was het weer een heerlijk hockeyweekend. Het mooie weer van de laatste weken draagt zeker bij aan de gezellige sfeer op de club. Er wordt volop getraind en ook dan zien we echt dat we toe zijn aan het 3e veld. De gesprekken met de Gemeente Gorinchem starten deze week. Zoals al eerder gemeld is de discussie rondom de voetbal kunstgrasvelden niet op ons van toepassing.

 

Activiteiten

De komende weken tot aan de winterstop staan er veel activiteiten op de agenda voor jong en oud. Want naast prestaties in het hockey staat Rapid voor plezier. Kijk op de agenda en volg de berichtgeving via de app en de website. Voor de jeugdactiviteiten zoeken we nog wel enthousiaste ouders! Er is toch niets leukers dan je kind zien genieten met zijn of haar team. Opgeven kan via [email protected]

 

Hockeyschool

Met de komst van het 3e veld kunnen we eindelijk gaan groeien als club. Om dit te realiseren hebben we per 1 oktober de Hockeyschool opgezet. Dit betekent dat we gedurende het hele jaar nieuwe leden kunnen laten trainen. Zodra er plaats is in een passend team worden zij geplaatst in een team. Veel dank voor dit initiatief gaat uit naar Judith Ebben en enkele leden van de TC. Rob Struik heeft zich bereid verklaard het hockey technische deel op te pakken. Judith Ebben doet de coƶrdinatie. Er volgt snel meer informatie over de Hockeyschool op de website.

 

Bar

Afgelopen weekend heeft Audrey Pinchetti proef gedraaid achter de bar. Ze wil graag Laurens komen versterken in het weekend. Het lijkt haar leuk om de vrijdagavond weer in ere te herstellen. We starten hier 4 november mee. Op 28 oktober vindt Beers & Bites plaats en daar zijn alle leden (18 jaar en ouder) en ouders van leden van harte welkom. Kaarten kun je kopen bij Laurens.

 

We kunnen trots zijn op onze club!

 

We zien jullie graag langs de velden of bij de komende activiteiten.

 

Sportieve groet,

 

Jeroen Coers