rapid-home-1.jpg
Rapid Hockeyschool
Al 18 Oktober 2016

Rapid Hockeyschool

Nieuws afbeelding

Wanneer je start als nieuw lid bij Rapid en je valt in de leeftijdscategorie F t/m A, dan begint jouw hockeycarrière bij de Rapid Hockeyschool.

Bij de Hockeyschool train je één uur per week (maandag 18.00 – 19.00u op het miniveld) en krijg je alle basisvaardigheden en de eerste regels van het hockeyen aangeleerd. Je krijgt de tijd om te leren in je eigen tempo. Wanneer er in een van de reguliere teams een plek beschikbaar komt, wordt er gekeken wie er klaar is om door te stromen. Met alles dat je geleerd hebt in de Hockeyschool maak je een fijne start in jouw nieuwe team. 

Door te trainen in de Hockeyschool krijg je bovendien de tijd om te zien of het hockeyen bevalt. De contributie bedraagt € 15 per maand en het lidmaatschap is per maand schriftelijk opzegbaar. Het trainingsseizoen van de Hockeyschool loopt van september tot en met november en van maart tot en met mei.

In verband met de veiligheid zijn een tandenbeschermer / bitje en scheenbeschermers verplicht, beide te koop bij De Jongh Sport, Gorinchem. Zolang je deelneemt aan de Hockeyschool krijg je van Rapid een leenstick.

Dus heb je zin om te komen hockeyen, meld je dan aan bij de Hockeyschool via het inschrijfformulier klik hier.

Heb je vragen, stel ze gerust : [email protected]


Rob Struik, Hoofdtrainer Hockeyschool
Judith Ebben, Assistent Trainer / Coördinator Hockeyschool