rapid-home-1.jpg
Winter
Va 28 November 2016

Winter

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,


De winter staat voor de deur en dat betekent dat het 1e deel van het seizoen er bijna voor iedereen op zit. Veel dank aan alle coaches, trainers, managers, commissies, medewerkers en vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat, over het algemeen, alles goed verlopen is. Mocht je denken dat iets beter kan stuur een mail of probeer dit idee zelf van de grond te krijgen. We zoeken nog steeds veel vrijwilligers!


Vanaf vandaag starten de trainingen in de zaal en vanaf komend weekend starten de zaalhockeywedstrijden. Wij wensen iedereen veel plezier in de zaal. We willen benadrukken dat we te gast zijn in de verschillende sporthallen in Gorinchem en elders in het land. Dit betekent dat we iedereen willen vragen zich netjes te gedragen, ouders kunnen hier ook een rol in vervullen. Alle schade wordt verhaald op Rapid en Rapid zal het bij roekeloze schade op de spelers zelf verhalen.


Bij het naderen van de winter hoort ook Sinterklaas. Komende woensdag brengt hij een bezoek aan de jongste jeugd van Rapid. Hulde voor de commissie. De afgelopen weken heeft de open haard weer regelmatig gebrand mede dankzij de leuke activiteiten van de evenementen commissie senioren. Veel dank!


Als we aan de winter denken dan denken we ook aan de Santa Run. Op 17 december vindt deze gezellige stadswandeling weer plaats over de wallen van Gorinchem. Vorig jaar hebben wij de 1e prijs in de wacht gesleept en daarmee een groot bedrag voor Rapid opgehaald. Het zou zonde zijn als we deze kans dit jaar laten lopen. We rekenen op jullie en zien alle teams graag aan de start op 17 december. Aanmelden kan via http://gorinchem.rotarysantarun.nl/inschrijven/.


Op 8 januari vinden de traditionele Nieuwjaarswedstrijden weer plaats met aansluitend de borrel tussen 16.00 en 17.30 uur. Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt maar zet deze dag alvast in de agenda. We starten rond 13.00 uur.


Fijne winter(stop).

 

Jeroen Coers