Rapid MA1 Kampioen !
Ka 28 Mei 2017

Nieuws afbeelding

Zaterdag 27 mei, de dag dat de meiden van de A1 kampioen konden worden.

Om 16:30 klonk het eerste fluitsignaal. Ondanks de enorme hitte begonnen de meiden fel en gefocust.

Na 10 minuten spelen viel het eerste doelpunt, gemaakt door onze altijd alerte spits Noa Blokland.

Dit gaf de meiden geloof en energie, waardoor al snel de 2-0 viel, ook weer gemaakt door Noa.

Tijdens de drinkpauze werd de druk nog even opgevoerd om nog meer te scoren en nog harder te werken! Dit gebeurde direct en het was Ina Mulder die met een strakke bachkhand de keepster passeerde.

Vlak daarna kregen wij een terecht gegeven strafbal. Deze werd koeltjes gescoord door de sterk spelende Merel Uppenkamp.

Met 4-0 gingen we de rust in. De meiden kregen de taak om rustig te blijven en de wedstrijd uit te spelen zoals ze nu speelde.

De tweede helft begonnen we met vertrouwen en goed samenspel, dit resulteerde in een strafcorner die met een harde klap werd afgemaakt door Lotte van Boxmeer.

Daarna volgde alleen maar sterke aanvallen die prachtig werden toegejuicht door onze vaste supporters!

En dit leidde tot een doelpunt die weer werd gemaakt door Ina Mulder.

Als kers op de taart schoot Noa Blokland haar hattrick binnen en de 7-0 was een feit.

De 8-0 werd prachtig afgemaakt door Roos Uppenkamp die de bal in het doel tenniste.

Door deze sterke overwinning mogen wij ons officieel veldkampioen kronen!

We kijken met trots terug op onze behaalde kampioenschappen en op dit seizoen.