Rapid MA1 plaatst zich voor de Topklasse!
Ju 10 Oktober 2017

Nieuws afbeelding MA1 heeft zich geplaatst voor de topklasse!

De eerste twee wedstrijden van de voorcompetitie werden ruim gewonnen (5-1 en 5-0) waarna drie wedstrijden op het programma stonden tegen directe concurrenten. Van Victoria MA1 werd in de slotminuten ongelukkig verloren (1-2). Tegen koploper en Super-A kandidaat Forescate MA1 werd verdienstelijk 1-1 gelijkgespeeld.

Bij winst thuis tegen Barendrecht MA1 zou Rapid zich als beste nummer 3 van alle 1e klasse poules ook plaatsen voor de topklasse. In een spannend potje kwam Rapid vlak na rust op een 1-0 voorsprong door een goal van Evi van Veldhuizen.

Barendrecht kwam echter binnen 10 minuten weer langszij en Rapid wankelde, maar bleef dankzij goed keeperswerk van Myrthe Carbaat overeind. In het laatste kwartier drukte Rapid door en reeg het de kansen aaneen. Uiteindelijk viel 30 seconden voor de tijd de verlossende 2-1!

Een prestatie van formaat voor deze talentvolle lichting. Zaterdag 28 oktober start het team in de topklassepoule met onder andere Crayenhout MA1, Victoria MA1, Zoetermeer MA1 en Alphen MA1.