rapid-home-1.jpg
Lustrum 24-uurswedstrijd (19 & 20 Mei 2018)
Lu 22 November 2017

Lustrum 24-uurswedstrijd (19 & 20 Mei 2018)

Nieuws afbeelding

Beste RAPID-leden,


Zet 19 en 20 mei in de teamagenda want dat is een (Pinkster)weekend vol plezier, actie, muziek, gezelligheid en vooral heel veel hockey op Rapid in het kader van het lustrum. 


Naast vele en heel diverse activiteiten is het belangrijkste onderdeel van dit weekend dat de bal moet rollen. 24 uur lang worden er wedstrijden gespeeld en elk Rapid-team komt minimaal twee keer in dit etmaal aan de beurt om een wedstrijd te spelen. 


We beginnen zaterdag 19 mei om 16.00 uur en iedereen doet mee! Van de Rapid Rollers, via de benjamins gaan we soepel de avond door met jeugdteams, de nacht in met de flitsende teams van Dames en Heren 1, de ochtendzon tegemoet met de opstappers en de veteranen, aan het ontbijt met enkele zeer jeugdigen om op zondag 20 mei om 16.00 uur het spektakel feestelijk af te sluiten.  


Het belooft een prachtig lustrumevenement te worden. De indeling van de teams volgt tijdig en later zal in het clubhuis de volledige lijst met alle activiteiten hangen zodat je kan zien op welk ander moment dan je eigen wedstrijd je bijvoorbeeld eens iemand gaat aanmoedigen,  je iets lekkers komt eten, naar muziek komt luisteren of een wedstrijdje fluit.


 

De 24-uurscommissie