rapid-home-1.jpg
24uurs-wedstrijd Rapid 19-20 mei 2018
Lu 11 April 2018

24uurs-wedstrijd Rapid 19-20 mei 2018

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) Rapidleden,

 

In het Pinksterweekend is het weer zo ver! In het kader van het lustrum zal de bal dan 24 uur rollen: van zaterdag 19 mei om 16:00 uur tot het eindsignaal op zondag 20 mei om 16:00 uur organiseren wij een (Pinkster)weekend vol plezier, actie, muziek, gezelligheid en vooral heel veel hockey! Met live muziek en DJ's, spellen, een  loterij en lekkere happen; suikerspinnen, saté, verse boerenfriet en een ontbijtbuffet.

 

Wij zullen dit evenement tot een succes maken met de enthousiaste deelname van ALLE Rapidleden; van de Rollers tot de Benjamins, van de Opstappers (tegenwoordig Trimleden) tot de Jongste Jeugd en van de Junioren via de Senioren tot de Veteranen.

ALLE Rapidteams zullen in onderlinge wedstrijdjes tegen een ander Rapidteam spelen. Ieder speelt 2 wedstrijden van +/- 30 minuten. De Jongste Jeugd teams spelen ook tegen hun ouders. Aanmelden is niet nodig, alle teams zijn automatisch ingedeeld.

Je speelt in je vertrouwde Rapidstreepjes of in (lustrum)blauw. De Jongste Jeugd teams die zondagochtend spelen mogen ook in hun pyjama komen hockeyen.

 

Wij zorgen 24 uur lang  voor gezelligheid rond het veld. Met muziek, spellen, eten en drinken. Jullie gaan hockeyen!

Het wedstrijdschema voor die 24 uren is bekend. Wij rekenen er op dat álle teams op de voor hun zo vreemde tijdstippen lekker een potje komen hockeyen.

In de bijlage kunnen jullie lezen hoe laat je team speelt. Verspreiden jullie het wedstrijdschema onder jullie team en enthousiasmeren jullie elkaar?

Dan gaan we er hopelijk met elkaar weer net zo’n succes van maken als het 5 jaar geleden was!

 

Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in!

 

Namens de LuCo 2018,

 

Lustrumcommissie 2013, organisatie 24-uurswedstrijd 2018