rapid-home-1.jpg
Teamindeling seizoen 2015-2016 (junioren/JJ)
Ho 1 Juli 2015

Teamindeling seizoen 2015-2016 (junioren/JJ)

Nieuws afbeelding

Beste ouders,

De nieuwe teamindeling voor alle jeugdteams voor het seizoen 2015-2016 is bekend (zie de bijlage). De indeling is onder voorbehoud en zal kort voor de aanvang van de competitie (5-9 jongste jeugd/ 12-9 junioren) definitief worden. De indeling is terug te vinden in een drietal bijlagen.

Wij verzoeken ouders, broers of zussen die interesse hebben in het coachen of managen van een team, zich te melden bij de Lijnsverantwoordelijke. De e-mailadressen zijn terug te vinden op de website.

De indeling, is tot stand gekomen na beoordelingen (niet voor JJ) of overleg met coaches en trainers. Er is gekeken naar het niveau, ontwikkeling en spelbeleving van afgelopen jaar en waar mogelijk is ook geprobeerd rekening te houden met sociale aspecten.

Bij de Jongste Jeugd (F en E6) zeggen de nummers van de teams niets over het niveau van het team. Deze teams zijn qua hockeyvaardigheden, spelbeleving en sociaal zoveel mogelijk gelijkwaardig ingedeeld.

Tevens verzoeken wij ouders, broers of zussen die interesse hebben in het coachen of managen van een team, zich te melden bij de Lijnsverantwoordelijke. De e-mailadressen zijn terug te vinden op de website.

Wij realiseren ons dat de nieuwe teamindeling in een aantal gevallen niet altijd aan de wens of verwachting voldoet. Uit ervaring weten wij dat eenmaal gestart in het nieuwe team er altijd weer vele mooie hockeymomenten volgen! Wij hopen dat iedereen volgend jaar een superleuk seizoen gaat krijgen. Bij deze wensen wij jullie alvast een hele mooi zomer en vakantie toe. We zien jullie graag terug in augustus.


Namens de Technische Commissie,


Adwin van Os


Bijlage