rapid-home-1.jpg
Nieuws van arbitragecommissie
Ar 20 September 2015

Nieuws van arbitragecommissie

Nieuws afbeelding

Het seizoen is weer van start en iedereen heeft de eerste wedstrijd(-en) achter de rug. De arbitragecommissie zal ook dit jaar weer zijn uiterste best doen om alle wedstrijden te voorzien van scheidsrechters.


We streven ernaar om het weer een sportief seizoen te laten worden en hopen iedereen zijn medewerking om zijn wedstrijd te fluiten als je bent ingedeeld. Niets is fijner dat er scheidsrechters zijn toch? We vragen de scheidsrechters ook om ruim van te voren te komen en op tijd te beginnen.


Mocht je onverhoopt niet kunnen dan dien je zelf voor vervanging zorgen en dit aan de arbitragecommissie door te geven. Zit je echt helemaal klem dan kan je ons op onderstaande contactgegevens bereiken.

 

Omdat de spelregels bij het hockey best aan verandering onderhevig zijn zullen we elke maand spelregel van de maand introduceren. Voor de maand september is het:


De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het dragen van een mondbeschermer in georganiseerde wedstrijden. De maatregel geldt voor alle spelers, van de profs tot de F-jes.

 

Let er als speler dus goed op dat je je bitje altijd bij je hebt. Naast dat het verplicht is, is het voor je eigen veiligheid. Als scheidsrechter vragen we je dan ook goed op te letten bij aanvang van de wedstrijd dat iedereen een bitje heeft.

 

We wensen een iedereen een top en gezellig seizoen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Arbitragecommissie Rapid