Rapid Dames 1 onderuit tegen Spijkenisse
Da 20 September 2015

Nieuws afbeelding

Vandaag stonden de dames van Rapid klaar voor een fysiek zware pot uit tegen Spijkenisse.

Met volle druk werd gestart en ondanks een rommelig begin bleef het lang een wedstrijd op beide middenvelden. Helaas was Rapid ongelukkig in de afronding van een paar snelle omschakelingen waardoor de stand 0-0 bleef. Spijkenisse wist een onoplettendheid van Rapid om te zetten in een 1-0 voor de rust.

Na een donderspeech van Naudjan Peters stonden de dames van rapid zeer gefocust klaar voor de tweede helft. Hierin bleek het echter erg lastig voor Rapid om tegen 12 man te spelen. Een discutabele onenigheid tussen de twee scheidsrechters leidde tot een 2-0 stand voor Spijkenisse. Ondanks verwoede pogingen om de scheidsen tot inzicht te brengen bleef de stand 2-0. Rapid toonde echter weerbaar te zijn door niet veel later aan te tekenen voor de 2-1 via Merel van Rooij. Daarna had Rapid de verdediging van Spijkenisse flink onder druk en wist het een corner af te dwingen. Deze werd gemaakt door Rapid alleen was het protest dit maal wel rendabel en werd de 2-2 van Rapid afgekeurd. Verwoede pogingen tot een gelijke stand bleken onvoldoende om een punt in de wacht te slepen.

Graag zien we dan ook volgende week zondag iedereen langs de lijn op sportpark Molenvliet om 12.45 uur tegen wederom een zware tegenstander Derby. Tot dan.

Door: Yverna Bosch