rapid-home-1.jpg
Bovelander Hockeykampen 19 t/m 21 oktober bij Rapid
Al 7 Oktober 2015

Bovelander Hockeykampen 19 t/m 21 oktober bij Rapid

Nieuws afbeelding

Dit jaar organiseert Bovelander Hockeykampen weer een hockeykamp bij onze vereniging. De kampen worden georganiseerd van 19 t/m 21 oktober en zijn als volgt op leeftijdsklasse ingedeeld.


Het Bovelander Mini Hockeykamp (7 t/m 10 jaar)

Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint op 09.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een International en natuurlijk leuke kampspellen. 


Bovelander Tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)

De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. je krijgt training van een toptrainer, geassisteerd door de ervaren B&B staf. Er komt natuurlijk een International langs die je alles kan laten zien en vertellen om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09.00 uur en om 17.30 uur zijn we klaar.


Via de link http://www.bovelander.nl/hockeykampen/locaties/ghc-rapid/ kan je informatie vinden over prijzen en beschikbaarheid.  Ook kun je je via deze link inschrijven voor een van de beide hockeykampen.