Rapid Heren 1.jpg
hockeyschool

hockeyschool

Wanneer je start als nieuw lid bij Rapid en je valt in de leeftijdscategorie F t/m A, dan begint jouw hockeycarrière bij de Rapid Hockeyschool.


Bij de Hockeyschool train je één uur per week en krijg je alle basisvaardigheden en de eerste regels van het hockeyen aangeleerd. Je krijgt de tijd om te leren in je eigen tempo. Wanneer er in een van de reguliere teams een plek beschikbaar komt, wordt er gekeken wie er klaar is om door te stromen. Met alles dat je geleerd hebt in de Hockeyschool maak je een fijne start in jouw nieuwe team. 

Door te trainen in de Hockeyschool krijg je bovendien de tijd om te zien of het hockeyen bevalt. De contributie bedraagt € 15 per maand en het lidmaatschap is per maand schriftelijk opzegbaar. 


Het trainingsseizoen van de Hockeyschool op het veld buiten loopt van september tot en met november en van maart tot en met mei. We trainen dan op maandagavond van 18.00 – 20.00u op het miniveld.


Tijdens de wintermaanden, december tot en met februari, trainen we in de gymzaal van het Omnia College aan de W. de Vries Robbeweg 27 in Gorinchem. Kijk voor de tijden in het trainingsschema.


In verband met de veiligheid zijn een tandenbeschermer / bitje en scheenbeschermers verplicht, beide te koop bij De Jongh Sport, Gorinchem. Voor de zaaltrainingen dien je ook een hockeyhandschoentje aan te schaffen met gesloten vingertoppen. Zolang je deelneemt aan de Hockeyschool krijg je van Rapid een leenstick.


Dus heb je zin om te komen hockeyen, meld je dan aan bij de Hockeyschool via het inschrijfformulier.  Voor de Hockeyschool bestaat geen wachtlijst! 


Inschrijfformulier klik hier


Heb je vragen, stel ze gerust : [email protected]