Rapid Dames 1 lijdt duur puntenverlies
Da 22 November 2015

Nieuws afbeelding

Deze zondag stond Prinsenbeek op het programma. Na een gezellig team etentje de avond er voor en een tactische training op vrijdag waren de dames van Rapid klaar om aan te treden tegen deze altijd lastige tegenstander.

Na het eerste fluitsignaal was het echter Prinsenbeek die sterker van start ging waardoor de 0-1 tegen viel en kort daarna ook de 0-2. Dit was een wake-up call voor Rapid.

Rapid ging beter staan de '2e helft van de 1e helft' en Prinsenbeek kwam er niet meer langs. Na wat mooi opgebouwde aanvallen vanuit de verdediging door naar het sterk lopende middenveld was het dan Anna Vissers die de bal door de benen van de keeper wist te krijgen na een goede voorzet van Yverna Bosch.

De 2e helft ging Rapid op zoek naar een gelijkmaker, maar was het Prinsbeek die scherp bleef spelen en een front vormde voor de eigen 23 meter lijn. Na nog wat goede kansen voor Rapid eindigde de stand kort voor tijd met 1-3.

Volgende week is Rapid zeker van plan om de laatste wedstrijd voor de winterstop de 3 punten mee naar huis te nemen. De dames hebben dan een lange reis voor de boeg uit naar Rapide. Hopelijk tot daar!

Door: Yverna Bosch