rapid-home-1.jpg
Kleding bij Rapid

Kleding bij Rapid

Info kleding seizoen 2024/2025 nieuwe kleding (later volgt meer nieuws!)Beste leden en ouders van leden,

 

De meeste leden van Rapid lopen alweer even in de huidige Rapid tenues en sommige leden kijken reikhalzend uit naar een grotere maat of nieuwe sokken. 

 

We hebben goed nieuws. De sponsorcommissie heeft weer enkele grote sponsors bereid gevonden om shirtsponsor te worden. De sponsors wijzigen ook dus we verwachten dat alle leden overstappen op het nieuwe shirt. Dankzij de verschillende sponsors kunnen wij alles goed blijven organiseren op de club. Daarnaast hebben we een echt hockeymerk geselecteerd en een winkel waar je zowel fysiek als online goed terecht kunt. We stappen met ingang van het nieuwe seizoen over op het kledingmerk Indian Maharadja en het wordt geleverd door DAKA sport uit Leerdam.

 

DAKA biedt een groot hockeyassortiment en heeft ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Ook de teamkleding is goed en betaalbaar te organiseren via Indian Maharadja en DAKA.

 

Kledingpakket voor junioren (vanaf O7) bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Rapid shirt (verticaal groen-wit gestreept)
  • Rapid broekje of rokje (zwart)
  • Rapid sokken (groen)
  • Uit-/trainingsshirt (zwart) : ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander
  • Uit-/trainingssokken (zwart) : ook te gebruiken bij UITwedstrijden waar Rapid shirt te veel lijkt op shirt tegenstander

Het kledingpakket voor junioren kost eenmalig € 50,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. van een Rapid shirt een keepersshirt en betalen voor de totale set ook € 50,-. Voor teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Kledingpakket voor senioren bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Rapid shirt (verticaal groen-wit gestreept)
  • Rapid broekje of rokje (zwart)
  • Rapid sokken (groen)

Het kledingpakket voor de senioren kost eenmalig € 25,- per persoon.

 

Vaste keepers krijgen i.p.v. een Rapid shirt een keepersshirt (rood) en betalen voor de totale set ook € 25,-. Voor senioren teams met wisselkeepers kunnen teams aan het begin van het seizoen een shirt bestellen bij de materialencommissie. De kosten bedragen € 50,- per keepersshirt voor wisselkeepers.

 

Na 4 jaar weten we dat de meeste seniorenteams het zwarte shirt nog niet hebben gebruikt. In de regio waar de senioren spelen zijn weinig clubs met groen en wit. Senioren die het wel graag bestellen kunnen dit apart aangeven en betalen dan ook € 50,- per totale set.

 

Deze aanbieding geldt alleen voor de huidige leden die komend seizoen nog hockeyen bij Rapid en nieuwe leden die komend seizoen lid worden (of vanuit Funkey doorstromen naar de Benjamins in het volgend seizoen)


De nieuwe kleding wordt ruim voor het nieuwe seizoen uitgeleverd via DAKA in Leerdam. Het is dan ook daar af te halen. Meer informatie volgt later.

 

Zijn er nog vragen neem dan s.v.p. contact op met Jeroen Romijn [email protected] / tel. 0634860799


We rekenen op jullie medewerking.

 

Groen-witte groet,

Namens Bestuur en sponsorcommissie

 

Jeroen Romijn

Kledingcoƶrdinator