rapid-home-1.jpg
Rapid Dames 1 verliest met 1-2 van Barendrecht
Da 24 April 2016

Rapid Dames 1 verliest met 1-2 van Barendrecht

Nieuws afbeelding

Vandaag stonden de dames van Rapid voor een lastige klus thuis tegen Barendrecht. Uit werd nipt verloren dus de dames waren erop gebrand revanche te nemen.


Er werd fel begonnen en Rapid liet mooie combinatie aanvallen zien. De dames hielden een hoog tempo aan en wisten veel onrust te veroorzaken in de defensie van Barendrecht. Uiteindelijk zorgde dit dan ook via een mooie combinatie van Nanda Glerum en Joelle Sevenhuysen voor de 1-0 ingetikt door Anna Vissers. Met deze stand gingen de dames van Rapid vol vertrouwen de rust in en werd benadrukt dat het tempo hoog moest blijven om snelle counters van Barendrecht te onderscheppen. 


In de tweede helft wist Barendrecht echter veel lange klappen te vinden en zorgde zij voor een gelijke stand 1-1. De dames van Rapid wisten zich echter goed te herpakken en kregen zelfs een strafcorner. Echter waren zij niet gelukkig in de afronding. Uit een onachtzaam moment wist Barendrecht voordeel te halen en de 1-2 binnen te tippen. Rapid bleef alles op alles zetten om een punt in Gorinchem te houden maar een gemiste strafcorner in de laatste minuut maakte een definitief einde aan deze aspiratie. 


De dames maken zich nu snel op voor de volgende kraker volgende week tegen Ommoord.