rapid-home-1.jpg
Han van Baardewijk overleden
Va 1 September 2016

Han van Baardewijk overleden

Nieuws afbeelding

Zaterdag 27 augustus is ons erelid Han van Baardewijk overleden.

Han is jarenlang penningmeester geweest van Rapid, hiermee was hij een van de drijvende krachten van onze club. Hij deed dit op een bijzonder secure en enthousiaste wijze. Zijn hockeytalenten heeft hij onder andere bij de veteranen ingezet. Ook was hij jarenlang een gewaardeerd scheidsrechter, vooral bij de veterinnen van de dinsdag competitie. Met als beloning een glas port na afloop.

Han was al geruime tijd ziek, dit belette hem niet om wanneer hij zich maar even goed voelde, aanwezig te zijn bij nieuwjaarsrecepties, ALV’s en overige activiteiten. Hij knoopte altijd een praatje aan en keek verbaasd om zich heen hoe de club veranderd was. Hij was immers al lid toen we nog een kleine club waren. Hij heeft de groei van nabij gevolgd. Han heeft een belangrijke rol gespeeld bij de overgang naar en de realisatie van het huidige complex: van de Rapid Hills naar de Rapid Mills.

We denken aan hem als aan een gewaardeerd, zeer betrokken persoon. We wensen zijn echtgenote en hun kinderen veel sterkte bij dit verlies.

Boukje Kruize
Voorzitter