rapid-home-1.jpg
Seizoensopening en Rabobank Selfie-Actie
Sp 3 September 2016

Seizoensopening en Rabobank Selfie-Actie

Nieuws afbeelding

Zaterdag 3 september is de seizoensopening van het seizoen bij Rapid, er zullen afwisselend competitie en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden.


Om 10:00 uur geven de spelers van Heren 1 en Dames 1 een speciale clinic voor de F-jes, die natuurlijk vanaf dit seizoen voor het eerst echte wedstrijdjes gaan spelen.


Kijk op de site of op de Rapid app voor de tijden van de diverse trainingen en competitie- en vriendschappelijke wedstrijden deze zaterdag.


Vandaag mogen we ook Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden voor de komende vier jaar als officiƫle hoofdsponsor van onze club van harte welkom heten! In hockeyend Nederland is Rabobank natuurlijk actief als hoofdsponsor van de KNHB, nu ook op lokaal niveau bij onze eigen club. Van harte welkom!


Tijdens de eerste twee weekenden van het nieuwe seizoen zal er een stand staan op de club waar je een nieuw shirt kunt kopen (specifieke data staan in een nieuwsbericht op de site en de agenda op de website en in Rapid app). Daarbij gelden de volgende regels:

- 1 shirt per spelend lid

- € 5,00 te betalen per shirt

- Na deze weekenden zijn de shirts te koop bij Sportzaak De Jongh voor de normale prijs (€ 39,95 voor junioren en € 44,95 voor senioren).


Doe ook mee aan de Rabobank Selfie-Actie!

 

Tot op Rapid!