rapid-home-1.jpg
Rapid MB1 trots op nominatie voor sportploeg van het jaar 2016!
Ju 7 Februari 2017

Rapid MB1 trots op nominatie voor sportploeg van het jaar 2016!

Nieuws afbeelding

Rapid MB1 trots op nominatie voor sportploeg van het jaar 2016!

Vrijdagavond 3 februari stond het jaarlijkse sportgala weer op het programma. Een event waar meer dan 700 bezoekers op af kwamen en wat sinds dit jaar in de evenemenetenhal werd georganiseerd. Een goed georganiseerd gala waarin plaats was voor muziek, cultuur en uiteraard sport! En dat alles van Gorinschemse bodem! 

MB1 van Rapid was genomineerd als sportploeg van het jaar. Helaas zijn zij niet in de prijzen gevallen, maar dat maakte het team niet minder trots! De meiden voelden het als een extra beloning voor hun harde werken het afgelopen seizoen, waarin zij 3e werden in de Topklasse en 2e in de zaalcompetitie. 

Twee weken voorafgaand aan het gala is er een filmpje opgenomen door Boudewijn Venekamp. Hij had afgelopen zomer de eer om meerdere motivatie-video's te maken voor de Nederlandse dames- en herenhockeyploeg in Rio! Ditmaal mocht hij aan de slag met het talent van Rapid, en het resultaat mag er zijn! 


Het team is trots op alle waardering die het heeft gekregen de afgelopen weken. Langs deze weg willen zij iedereen dan ook ontzettend bedanken!
Welk team volgt in 2017 met een nominatie?!

Reacties

img

Eelco Houwink

8-2-2017 @ 09:51:30 |Fedde je wist je goed te presenteren ! Niet te groot, niet te klein.

img

Krino Kil

10-2-2017 @ 17:20:41 |Mooi filmpje, top gedaan dames...en Fedde!

Reageer op het nieuws