rapid-home-1.jpg
Rapid 84 jaar!
Lu 14 Februari 2017

Rapid 84 jaar!

Nieuws afbeelding

Rapid 84 jaar!

 

Vandaag 84 jaar geleden werd G.H.C. Rapid opgericht. Een club met een rijke historie. Nu vele jaren later is Rapid nog steeds een gezellige familieclub waar hockey en plezier centraal staan.

 

Rapid staat aan de vooravond van de uitbreiding van het 3e veld. Een mijlpaal voor de club. Komend seizoen zal in het teken staan van het 17e lustrum van Rapid. De start vindt plaats op 2 september 2017 wanneer we ook de nieuwe velden in gebruik hopen te nemen. De lustrumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen. Uiteraard zullen zij binnenkort een beroep gaan doen op vrijwilligers voor de verschillende activiteiten.

 

De zaalhockeycompetitie is voorbij. Hulde aan de kampioenen en aan alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om deze competitie te realiseren. Zonder vrijwilligers geen Rapid. Het 2e deel van het veldseizoen staat voor de deur. Dit betekent dat we elkaar de komende maanden weer wat vaker gaan zien en spreken langs het veld of tijdens de verschillende activiteiten voor jong en oud. Wij kijken er naar uit!

 

Sportieve groet,


Jeroen Coers

 

Voorzitter G.H.C. Rapid
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws