rapid-home-1.jpg
HET GAAT ECHT GEBEUREN!
Al 6 Juni 2017

HET GAAT ECHT GEBEUREN!

Nieuws afbeelding

Nog 6 dagen te gaan!

 

Maandag 12 juni starten de werkzaamheden aan veld 1 en 2 op het bestaande complex. Op ons nieuwe veld 3 aan de overzijde van het water is de door de gemeente geselecteerde aannemer al begonnen. De aannemer is Ceelen Sport Constructies. Zij hebben ook de velden bij andere clubs in Gorinchem aangelegd. Veld 1 en 2 worden watervelden en veld 3 wordt een zand ingestrooid veld.

 

Veld 3 wordt waarschijnlijk eind juli opgeleverd waardoor we al weer met trainingen kunnen starten vanaf augustus. Bij eventueel capaciteitstekort rond die tijd kunnen we ook bij GKV terecht.

 

Bovenstaande betekent dus wel dat er tussen 12 juni en begin augustus niet op Rapid kan worden gespeeld. Het terrein is dan officieel bouwterrein. Het clubhuis is beschikbaar voor vergaderingen (zelf sleutels regelen!) en bijvoorbeeld voor de vrijwilligersbarbecue op 23 juni a.s..

 

We proberen jullie regelmatig via social media en website een update te geven over de voortgang van de renovatie.

 

Komende zondag (11 juni) huldigen we de kampioenen en is er op Rapid een klein feestje als afsluiting van het seizoen en nemen we afscheid van de huidige zandvelden. Komen jullie ook?

 

Op 2 september starten we het lustrumjaar, het nieuwe seizoen en worden de nieuwe velden officieel in gebruik genomen.

 

Tot ziens op Rapid.

 

Sportieve groet,

 

 

Jeroen Coers

VoorzitterReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws