rapid-home-1.jpg
Lustrum Slotfeest Vrijdag 15 Juni na de Interland NED - FRA
Lu 11 Mei 2018

Lustrum Slotfeest Vrijdag 15 Juni na de Interland NED - FRA

Nieuws afbeelding

Nog even en we mogen een geweldig Lustrumjaar afsluiten met natuurlijk een knalfeest! Zelfs het Nederlandse en Franse heren hockeyelftal hebben we uitgenodigd om samen terug te kijken op een mooie hockeytijd met gezellige Lustrumactiviteiten. Ze waren meteen enthousiast en stelden voor om voorafgaand twee wedstrijden te spelen. Zij spelen de wedstrijden op zowel donderdag 14 juni en vrijdag 15 juni. Dit op zichzelf is al een top afsluiting, toch hebben we besloten de dagen nog iets meer aan te kleden. 

Donderdag 14 juni

Het terrein opent om 16.00 uur, kinderen vanaf 4 jaar tot en met 10 jaar kunnen zich op de playground lekker uitleven voordat de wedstrijd begint. Er zijn drank- en foodtrucks aanwezig om de innerlijke mens te kunnen voorzien van lekker eten. Ook aan muziek is gedacht, een DJ zal de donderdag versieren met opzwepende muziek om er een waar hockeyfeest van te maken. 

Vrijdag 15 juni 

Ook op deze dag zal het terrein om 16.00 uur open zijn. Wederom kunnen de kinderen zich vermaken op de playground voorafgaand aan de wedstrijd. Ook de drank- en foodtrucks kleden deze dag aan met heerlijke hapjes en drankjes. Na de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen het Franse nationale team zal het Lustrumfeest bruisend van start gaan. Alles wat een feest een knalfeest maakt zal aanwezig zijn, daar moeten jullie ons op vertrouwen……

De aanwezigheid van zowel het Nederlandse- als Franse heren hockeyteam is fantastisch, maar we vinden het vooral leuk om samen met jullie, onze (oud)leden, mooie herinneringen op te halen en er weer één te kunnen bijschrijven. We kijken uit naar jullie aanwezigheid, want alleen met elkaar geven we er het echte ‘Rapidgevoel’ aan.

Je kaartje eur 10,00 voor de wedstrijd van vrijdag, te koop via http://www.hockey.nl/rabo-super-serie/ is ook direct het entreebewijs voor het Lustrum Slotfeest

 

Tot de 14e  EN de 15e juni!