rapid-home-1.jpg
Lustrum 24-uurswedstrijd zeer geslaagd evenement!
Lu 21 Mei 2018

Lustrum 24-uurswedstrijd zeer geslaagd evenement!

Nieuws afbeelding

Afgelopen weekend heeft er op Rapid met medewerking van alle teams, ouders en vele vrijwilligers een geslaagde 24-uurswedstrijd plaatsgevonden. De 24-uurs commissie hebben 24 uur lang hun uiterste best gedaan om dit te doen slagen. Vanaf Zaterdag 19 Mei 16.00 uur werd de eerste bal afgeslagen in een onderonsje tussen Rapid Rollers en LuCo 2018. Vervolgens werd het stokje overgedragen aan de andere teams. Gelukkig waren ook de weergoden ons goed gezind en is het droog gebleven tijdens deze 24 uur en werd op een stralend zonnige Zondag 20 Mei door de 2 laatste teams LuCie 2013 en LuCo 2018 in een spannend onderonsje de 24 uurswedstrijd rond 16:00 uur afgesloten. 


Door een voortreffelijke organisatie van LuCie 2013 heeft de bal 24 uur lang door kunnen rollen en hebben leden en ouders van leden er een waar Rapid hockeyfeestje van gemaakt. De leden van de 24 uurcommissie (LuCie 2013) hebben 24 uur lang stug doorgewerkt om dit evenement te doen slagen. Namens LuCo 2018 en onze leden en ouders van leden dank aan onderstaande mensen :


LuCie 2013 :

Boukje Kruize, Robert Doeser, René Cremer, Ilse Snoek, Stef de Bont, Liselotte Ottevanger, Pauline Bielschowsky en Feiko Westendorp. 


Verder hebben meerdere mensen LuCie 2013 ondersteund ;

  • Martin Jacobs en Annemarie Tiebout hebben geholpen door opstellen van het schema voor respectievelijk scheidsrechters en bardiensten. 
  • De familie Snoek, Uppel, heeft veel van de 24 uren belangeloos de frietkraam verzorgd.
  • Marjan de Ridder heeft hamburgers gebakken en HVA heeft het ontbijt verzorgd. 
  • Meerdere muzikale leden en ouders van jeugdleden hebben voor de muzikale omlijsting gezorgd als DJ en André Hazes. 
  • Ons aller Laurens heeft ons geholpen bij de inkopen en alle praktische zaken van voorbereidingen tot en met opruimen.
  • En dan natuurlijk vooral ook alle teams en ouders die er allemaal waren om te spelen en fluiten.

 

Voor alle foto's klik op deze link