rapid-home-1.jpg
Start muntenverkoop en info interlands!
Al 8 Juni 2018

Start muntenverkoop en info interlands!

Nieuws afbeelding

De laatste voorbereidingen voor de interlands zijn in volle gang. De metamorfose van ons hockeycomplex naar een stadion(netje) met festivalterrein wordt langzaamaan zichtbaar. Vanaf aanstaande maandag zou je zomaar in het Frans aangesproken kunnen worden want dan komt het Franse team dagelijks op ons terrein trainen. 


Voor de donderdagavond zijn er nog kaarten beschikbaar. 


De vrijdag zijn we uitverkocht!! Mocht je alleen naar het Lustrumfeest komen, dan kun je bij de kassa een kaartje kopen vanaf 21.00 uur. Mocht je toch nog graag naar het interland gaan op vrijdagavond dan is er de mogelijkheid om je op een wachtlijst te plaatsen via de LISA app  ( via ‘meer’ en vervolgens ‘evenementen’) of in te loggen via de website (via ‘club’ vervolgens ‘evenementen’). Hier kun je aangeven dat je nog  in aanmerking zou willen komen voor een kaartje (via de optie introducees hoeveel kaartjes je evt wil aanschaffen). Wij geven volgende week woensdag aan wat de mogelijkheden voor het kunnen bijwonen van het interland voor jou zijn. 


We verwachten een enorme drukte, daarom raden we iedereen aan om indien mogelijk met de fiets naar het interland en/of het Lustrumfeest te komen. 


Denk ook aan het meebrengen van je ID, hier wordt écht om gevraagd!!!


Betalingen op het terrein vinden plaats met muntjes (€2,50 per stuk). De muntjes kunnen donderdag 14 en vrijdag 15 juni worden gekocht maar ook al aankomend weekend op de volgende momenten:

Zaterdag 8 juni van 10.00 – 12.00 uur 

Zondag 9 juni van 12.00 – 17.00 uur


We zouden het heel erg waarderen wanneer er zoveel mogelijk met de pin wordt betaald. Vergeet niet om NIET thuis te eten, er is allerlei lekkers te verkrijgen in de vele foodtrucks op het terrein. 


Na de interlands, is de Jongste Jeugddag op zaterdag. Je begrijpt dat het een hele organisatie is om het terrein weer gereed te maken voor dit toernooi. Wij hopen dat iedereen daar rekening mee zou willen houden door in ieder geval het vuil in de vuilnisbakken te gooien.


Voordat al dit groots gaat gebeuren, staat er nog iets ‘GROOTS’ op het programma!!!


Dames 1 spelen een promotiewedstrijd aanstaande zondag. Zij hebben hier keihard voor gewerkt en zij verdienen alle supporters die onze club rijk is. De wedstrijd start om 12.45


Aansluitend spelen de Heren Veteranen A, zij zijn al kampioen geworden maar willen dat  graag met iedereen vieren met een hapje, drankje en muziek. De Veteranen zijn hard op zoek naar versterking en dus een mooie gelegenheid om eens te kijken of het leuk zou zijn aansluiting te zoeken bij deze gezellige heren. 


Met elkaar maken we er wat moois van!