rapid-home-1.jpg
We gaan weer van start!!!!
Al 22 Augustus 2018

We gaan weer van start!!!!

Nieuws afbeelding

Eindelijk…..


Al jaren is het een bonte boel bij de keepers, iedere keeper heeft zijn of haar eigen outfit. Waar het team in het Rapid tenue liep, mocht de keeper zelf iets verzinnen.

Dat hoeft nu niet meer. We zijn trots dat we als Rapid nu ook voor de keepers een wedstrijdshirt hebben. Dankzij de sponsor Stigterstaal kunnen we bij aanvang van het seizoen (tot 15 oktober) het echte Rapid Reece keepersshirt aanbieden voor 25 euro, daarna kun je het shirt kopen tegen de reguliere prijs van 44,95 euro (bij Rapid).

De shirts zijn verkrijgbaar in de maten 164 t/m XXL aan de bar. Vanaf aankomend seizoen is dit shirt, net zoals de normale Rapidshirts, het officiële Rapid wedstrijdtenue. Iedere keeper (ook de wisselkeeper) speelt vanaf september 2018 in dit mooie keepersshirt. 


Op 1 september staan de eerste competitiewedstijden op het programma. Spannend en leuk om met je nieuwe team het hockeyseizoen weer te starten. We zetten die dag ook onze vrijwilligers van het seizoen 2017/2018 in het zonnetje. Dit doen we doormiddel van een gezellige brunch die start om 11.00 uur. 


Alle hockeykleding die niet meer past kan op 1 september worden aangeboden tijdens de rommelmarkt op Rapid. Vanaf 10 uur kunnen de hockey gerelateerde spullen worden uitgestald op de kraampjes.


Samen maken we er een mooi seizoen van, samen zijn we thuis op Rapid!