rapid-home-1.jpg
De nieuwe TC - Het Hockeyhuis
Ho 29 Augustus 2018

De nieuwe TC - Het Hockeyhuis

Nieuws afbeelding Aan het begin van het hockeyseizoen 2018-2019 wil ik iedereen graag informeren over een aantal wijzigingen binnen de Technische Commissie. Vanaf vandaag gaat de TC verder als het Hockeyhuis.
 
Het hockeyhuis staat voor het brede samenwerkingsverband dat zich bezighoudt met de organisatie van hockey op Rapid. Het hockeyhuis heeft als doel om plezier en prestatie te verbinden door de persoonlijke ontwikkeling van spelers. Dit doel ondersteunt het beleid van Rapid als prestatiegerichte familieclub.
 
Het hockeyhuis is verantwoordelijk voor het organiseren van hockey op Rapid. Het hockeyhuis bestaat uit 2 pijlers: het Organisatie Kader en het Technisch Kader.
 
Het Organisatie Kader staat voor plezier en prestatie rondom het veld. Lijncoördinatoren en lijnverantwoordelijken zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de ondersteuning van teams. 
 
Het Technisch Kader staat voor prestatie en plezier op het veld. De Technisch Hockey Manager, trainer-coaches, trainers en coaches zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de leiding van teams. 
 
Ik ben zeer verheugd te kunnen mededelen dat erelid Marjan de Ridder is aangesteld als Technisch Hockey Manager. Zij geeft leiding aan het Technisch Kader. Onder haar leiding zullen we training en coaching organiseren en verbeteren volgens het Rapid DNA Plan dat vorig jaar geïntroduceerd is. Met de aanstelling van Marjan kunnen we verder bouwen aan de continuïteit en kwaliteit op de velden.
 
Dit seizoen gaat het hockeyhuis bouwen aan een aantal belangrijke zaken zoals een duidelijke en consequente manier van werken, zichtbaarheid op en rondom het veld, duidelijke informatie over hockey bij Rapid en snelle en effectieve communicatie met leden en ouders.
 
Op de Rapid website is meer informatie te vinden over het Hockeyhuis.
 
Tot op de velden.
 
Stef de Bont