rapid-home-1.jpg
Ready for LX.Days @VanZuilenMode Zaterdag 27 & Zondag 28 Oktober 2018
Sp 22 Oktober 2018

Ready for LX.Days @VanZuilenMode Zaterdag 27 & Zondag 28 Oktober 2018

Nieuws afbeelding

‘LUXURY DAYS FOR MEN’

Zaterdag 27 & Zondag 28 Oktober 2018

 

Tijdens de LX. DAYS kunt u het volgende verwachten:

 

MERCEDES-Benz / Rüttchen Automotive B.V.

De mooiste Mercedes-Benz modellen bij ons voor de deur.
De specialisten van Rüttchen staan klaar om u er alles over te vertellen.
Als klant bij Heeren van Zuilen ontvangt u bij aankoop vanaf € 450,- een zeer exclusieve uitgave van het boek van het Louwman museum over de Mercedes-Benz silver arrows (vanaf 1950).
Onder onze (heren)klanten verloten wij samen met Rütchen een te gekke en zeer exclusieve prijs; een reis voor 2 personen met Rüttchen naar het Mercedes-Benz museum en de Mercedes Benz fabriek te Stuttgart.  

In de dames young-winkel staat de ‘golden smart’.

Onder alle klanten verloten wij deze 2 dagen een weekend rijden in deze gouden smart, voor een  weekend met een gouden randje! 

 

GASSAN

Top juwelier en diamantair GASSAN laat u kennis maken met de meest exclusieve horloges van diverse topmerken zoals Rolex, IWC,  Jaeger-Le Coultre, Omega, Longines, Panerai,  Breitling.

Tevens is er dit weekend een goudsmid van GASSAN aanwezig waar u uw juwelen kunt laten reinigen en uw horloge op de nieuwe wintertijd kunt laten instellen.

Natuurlijk is er ook aan de dames gedacht! GASSAN presenteert een prachtige collectie juwelen van onder andere Choices by DL, GASSAN Fine Jewelry en GASSAN 121.

En last but not least wordt er onder de aanmeldingen voor de Win a Diamond Actie een GASSAN 121 diamant ter waarde van €800 verloot!


SKULLY GIN

Gin uit ons eigen Nederland! Het hippe SKULLY GIN produceert haar Gin’s op de traditionele manier, met uitsluitend natuurlijke en verse producten, wat garant staat voor exeptionele smaaksensaties. 

In de Skully Gin bar proeft u maar liefst 4 bijzondere varianten; ‘London Dry’, ‘Smooth Wasabi’, ‘Tangerine Twist’ en ‘Oriental Citrus’.  

Life is too short, enjoy every second


 

SCHMIDT ZEEVIS

In samenwerking met Schmidt zeevis en Grand café Tax hebben we een luxe zee buffet samengesteld. Diverse soorten vis en heerlijke oesters, luxe! 

 

SANTONI / Van den Assem

 

Voor de echte fans van Santoni hebben we dit weekend wel een zeer exclusief assortiment van bijzondere schoenen in huis. Naast een extra groot aanbod van de reguliere collectie hebben we ook ‘limited editions’ en zelfs ‘blanco’ modellen. 

Deze kunt u helemaal naar uw eigen inzicht laten inkleuren, met hulp van twee Santoni specialisten, die hiervoor speciaal uit Italië zijn overgekomen. Bijzonder!  

U krijgt ook nog eens bij uw Santoni aankopen een prachtig ‘collector’s item’ cadeau. Een exclusief boek over de geschiedenis en het vervaardigen van Santoni schoenen. 

 

SCABAL

Een van de pronkstukken in ons exclusieve segment: onze made-to-measure partner Scabal. 

Deze LX Days komen de specialisten van Scabal met zeer exclusieve stoffen naar ons toe. Denk aan 100% cashmere, 100% Vicunia of zijde. Kennis van luxe, met u gedeeld! 

Scabal heeft een speciale collectie einde-jaars jasjes. Jasjes in stoffen die u aan het eind van het jaar, tijdens de feestdagen, kunt dragen. Mooie fluwelen en jacquard stoffen in te gekke kleuren. 

Wij meten het op en u loopt er straks fantastisch bij tijdens de feestdagen!

Ook presenteert Scabal exclusief bij ons de originele modellen die zij ooit maakten voor de schilder ‘Dali’. Zeer bijzonder & nog nooit buiten de muren van het Scabal hoofdkantoor vertoont.

 

JACOB COHEN

Een extra uitgebreid aanbod in onze Jacob Cohen corner.

Speciaal deze LX days; 2 limited Jacob Cohen editions. ‘Specials’ die wij exclusief van dit merk konden bemachtigen. En zoals voor ieder luxe item geldt: op is op..  

 

BOGLIOLI

Vanaf volgend seizoen bieden wij een grote selectie van dit exclusieve Italiaanse merk aan. De colberts en kostuums zijn ‘The real Italian stuff’. Tijdens deze LX days alvast een sneak preview. 

 

PARAJUMPERS & WOOLRICH 

Onze top collectie exclusieve jassen & jacks is nu op volle sterkte aanwezig in onze zaak. Tijdens de LX days een extra groot aanbod in samenwerking met onze merken. 

U ontvangt bij uw aankopen een originele give-away van deze 2 merken. 

 

Zoveel mooie en luxe dingen, gecombineerd met heerlijke Gins en de

‘vangst van de dag’. 

 

We verheugen ons op uw bezoek op onze Luxury days for Men!

 

 

 

Bert van Zuilen, Marcel de Gruijter & Team van Zuilen.