rapid-home-1.jpg
Tent nodig? Onze sponsor de Tentverhuurmakelaar helpt u verder!
Sp 22 Oktober 2018

Tent nodig? Onze sponsor de Tentverhuurmakelaar helpt u verder!

Nieuws afbeelding

ALTIJD DE BESTE DEAL!


Nieuw en vooral uniek in Nederland: de Tentverhuurmakelaar! Met altijd een deskundig en onafhankelijk advies voor uw project. Of het nu gaat om een tent voor uw evenement of een tent bij een bouwproject. De meest geschikte leverancier wordt door de Tentverhuurmakelaar gekoppeld aan uw project of evenement. Kort samengevat: Altijd de beste deal!!

De Tentverhuurmakelaar is onafhankelijk en adviseert zijn cliënten voor de optimale invulling van hun project of evenement. Dit gebeurt op basis van kwaliteit of prijs of op basis van een combinatie van deze factoren. Aan de hand van een intake en locatiebezoek kijkt de Tentverhuurmakelaar naar de wensen en behoeftes van de cliënt en dan worden daar twee of drie geschikte tentverhuurleveranciers aan gekoppeld. Gezamenlijk kan dan een keuze gemaakt worden voor de meest geschikte leverancier voor het project. De Tentverhuurmakelaar verzorgt dan, indien gewenst,  de verdere begeleiding tijdens de uitvoering van het project of evenement.


Met deze werkwijze heeft u altijd korte lijnen met 1 of 2 contactpersonen  van de Tentverhuurmakelaar. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en onze expertise: ze staan garant voor deskundige en onafhankelijke adviezen.


Altijd de beste deal!

Tel. : 085-8769416

 

E-Mail : [email protected]


Ps. Geef even door dat je Rapid lid bent of door een Rapid lid bent doorverwezen, Rapid krijgt nl. 5% wat we kunnen besteden aan bv. nieuw materiaal voor trainingen, keepers etc.