rapid-home-1.jpg
IJshockey clinic 14 december met asst.coach IJHC Dordrecht Lions
Ev 4 December 2018

IJshockey clinic 14 december met asst.coach IJHC Dordrecht Lions

Nieuws afbeelding

Ook in 2018 gaan we weer ijshockeyen! En wel op vrijdag 14 december.


Dit jaar hebben we assistent coach Stefan Gruiter van IJHC Dordrecht Lions 1 weten te strikken voor het geven van een clinic! Hij zal begeleid worden door enkele ervaren vrijwilligers te herkennen aan de ijshockey shirts.


Wie?

Kinderen vanaf de F-leeftijd t/m de A jeugd kunnen zich aanmelden voor de clinic. Senioren bij voldoende animo hebben ook gelegenheid om zich aan te melden en worden bij de A-jeugd ingedeeld!


Neem ook je broertje, zusje of ouders mee naar de clinic. Zij mogen ook aansluiten!


We mogen vanaf 18.30 uur al de baan op, zodat de allerkleinste leden (Funkey en Benjamins) kunnen schaatsen, i.v.m. beschikbare tijd en de niet te garanderen veiligheid kunnen zij niet deelnemen aan de clinic!


Wat heb je nodig?

Er zijn 'leen ijshockeysticks' beschikbaar, maar als je zelf een ijshockeystick hebt dan deze graag meenemen. Schaatsen zijn ook beschikbaar, maar eigen ijshockeyschaatsen meenemen is gewenst. Graag jullie begrip indien schaatsen niet meer beschikbaar zijn wanneer alle leenschaatsen uitgegeven zijn, je moet dan wachten tot andere leden van het ijs afkomen. Verder zijn handschoenen verplicht en een bitje wordt aanbevolen.


Wanneer en waar?

Vrijdag 14 december tussen 18.30 uur en 23.00 uur. De locatie is de ijsbaan op de Grote Markt in Gorinchem.


Programma?

Er is een voorlopig programma samengesteld waarbij we afhankelijk zijn van aantal aanmeldingen en de (beperkte) ruimte op de baan. Let op tussen de clinics is er 5 min ingeruimd om te wisselen van jeugd categorie, zorg er s.v.p. voor dat je op tijd wisselt zodat later op de avond de A-jeugd ook op tijd start en eindigt!


UPDATE SCHEMA (13-12-2018)!

18:30-19:30  Vrij schaatsen Benjamins en Funkey
19:00-20:00  E+F-jeugd clinic

pauze

20:15-21:15  D-jeugd clinic

pauze

21:30-22:30  A+B+C-jeugd clinic


Hoe aanmelden?

Aanmelden kan via de Rapid App (ga naar Meer - Evenementen) of via inloggen website (ga naar Club - Evenementen) t/m vrijdag 14 december 12:00 uur.


Veiligheid - verantwoordelijkheid?

F-jeugd t/m E-jeugd graag de kinderen begeleiden welke het schaatsen nog niet helemaal onder knie hebben. Deelnemen aan ijshockey-evenement is eigen verantwoordelijkheid!


Voor eventuele vragen kun je terecht bij Jeroen Romijn [email protected]


Ps. We zoeken nog vrijwilligers voor uitgifte leenschaatsen en vrijwilligers begeleiden clinic, geef je op via [email protected]