rapid-home-1.jpg
Jouw team in het zonnetje!
Al 6 Januari 2019

Jouw team in het zonnetje!

Nieuws afbeelding

Het is altijd leuk om de sportieve uitingen van onze hockeyers te posten op de verschillende sociale mediakanalen van zowel Rapid als natuurlijk van iedereen die Rapid een warm hart toedraagt. Daarnaast is de digitale krant ook altijd een leuke tool om een team eens flink in de picture te zetten. Maar hoe kom je nu op de sociale mediakanalen van Rapid met leuke foto’s of filmpjes, dat is heel gemakkelijk, je stuur het door naar:

Michelle van Geest, [email protected], 06 10303247

Jeroen Romijn, [email protected], 06 34860799


Voor een melding in de digitale krant druk je op onderstaande links en dan kom je op de juiste pagina terecht:

De Stad Gorinchem (https://destadgorinchem.nl/pagina/deel-je-nieuws-344441)

De Gorcumse Courant (https://www.gorcumsecourant.nl/nieuws/aanleveren)

Het Kompas Sliedrecht (https://hetkompassliedrecht.nl/pagina/deel-je-nieuws-345124)

Voor het Altena nieuws kun je via de mail een berichtje doorgeven [email protected]

Een plaatsje in de papierenkrant is niet gegarandeerd maar in de digitale krant lukt altijd. Bij het krantenartikel in de digitale krant is er de mogelijkheid om het meteen door te zetten naar jouw Facebookpagina of Facebookpagina’s van het hele team. 

Je kunt Michelle of Jeroen er altijd even op wijzen dat er een stukje in de digitale krant staat over Rapid, zij zorgen er dan voor dat het ook op de Facebookpagina van Rapid komt. 

Zorg wel dat iedereen in het team op de hoogte is van het feit dat zijn/haar naam en of foto op social media of in de krant komt. Rapid mag niet zonder toestemming iemand op WWW plaatsen of op Instagram. Iedereen moet daar toestemming voor geven. Hiervoor is een formulier (link) op de website die men kan invullen om toestemming te verlenen. Ook nadat er toestemming is verleend, blijft het netjes om degene die op social of in de krant verschijnt daarvan op de hoogte te brengen. Zo komt niemand voor vervelende verrassingen te staan.   

Super leuk om zo nog meer teamspirit te creëren en voor de club heel erg belangrijk om te laten zien aan iedereen die nog niet hockeyt, dat heel snel ook te gaan doen!