rapid-home-1.jpg
Ben je nog bereikbaar?
Le 17 Mei 2019

Ben je nog bereikbaar?

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

We willen je vragen je gegevens te controleren in LISA onze ledenadministratie. 

 

We merken dat er veel oude (mobiele) telefoonnummers en mailadressen in LISA staan. Of het nummer van je ouder(s) onder jouw naam terwijl je inmiddels zelf een eigen mobiel nummer en/of e-mailadres hebt. En heb je een verhuizing wel doorgegeven?

 

Zowel voor de ledenadministratie als voor de verschillende commissies is het handig (en belangrijk) dat jouw gegevens correct in LISA staan. We kunnen je beter informeren en contact met je opnemen kost ons dan minder moeite. Denk eraan bij het updaten om de gegevens die niet relevant zijn daadwerkelijk te verwijderen.

 

Het updaten kost maar een minuutje, je doet dat als volgt:

Rapid app op je telefoon

ga naar ‘Profiel’ en tik bij contactgegevens op ‘Wijzig’

Website

Bovenaan site klik rechtsboven op ‘Inloggen’, geef je lidnummer en wachtwoord op. In TeamLISA zie je rechtsboven naast je naam ‘Profiel’ vermeld, klik hierop. Vervolgens kun je onderaan via ‘Bewerk’ je gegevens wijzigen. Mocht je geen handig wachtwoord hebben dan kun je via ‘Profiel’ ook een wachtwoord naar jouw keuze instellen.


Inloggegevens vergeten?

Ga dan naar https://team.lisa-is.nl/Account/ForgetPassword

Met behulp van je emailadres en het lidnummer kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Binnen een minuut ontvang je dan een nieuw wachtwoord uit LISA. Weet je deze combinatie ook niet meer of heb je problemen, stuur dan een mail naar [email protected]


Zo houden we weer goed contact!

 

Met vriendelijke groet,


Yolanda Vogt

 

Ledenadministratie