rapid-home-1.jpg
De juiste balans tussen school en sport… instituut Bartolomeus
Sp 25 Mei 2019

De juiste balans tussen school en sport… instituut Bartolomeus

Nieuws afbeelding

Sport is zeer belangrijk, maar je ontkomt er niet aan dat school ook een belangrijk onderdeel is van een kinderleven. De balans tussen school en sport c.q. vrije tijd is vaak wat lastig. Soms heeft een kind veel huiswerk, maar moet er ook getraind worden of loopt het vast bij een bepaald vak en geeft dit stress. Om die balans beter te vinden, gaan wij samenwerken met o.a. Rapid om ‘in house’ bijles en huiswerkbegeleiding te bieden. 

Er is steeds meer een trend om leerlingen na schooltijd op een nuttige manier op te vangen. Voorbeelden hiervan zijn de sport BSO en de hockeyschool. Dit in combinatie met het maken van huiswerk of het krijgen van bijles binnen de sportclub zorgt voor een juiste balans tussen sport en school. De huiswerkstress thuis wordt verlaagd en de tijd na school is nuttig gevuld. Logistiek is het ook een voordeel om het op deze manier vorm te geven, want zowel de training als de huiswerkbegeleiding vindt plaats op dezelfde locatie. 

Instituut Bartolomeus is al 15 jaar de plek waar leerlingen deze begeleiding op maat kunnen krijgen. Wij vinden het heel belangrijk dat het op een persoonlijke manier gebeurt en vooral inhoudelijk kwaliteit biedt. Wij werken in kleine groepjes, waarbij de leervraag van het kind altijd centraal staat. We bieden hulp bij het plannen van huiswerk, het ‘leren leren’, maar ook vakinhoudelijke ondersteuning is mogelijk. Dit geldt voor leerlingen uit het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het MBO. 

Interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Samen sta je sterk!

https://instituut-bartolomeus.nl

[email protected]