rapid-home-1.jpg
Hockeyhuis Update - Einde van het seizoen
Ho 27 Mei 2019

Hockeyhuis Update - Einde van het seizoen

Nieuws afbeelding

HOCKEYHUIS UPDATE - EINDE VAN HET SEIZOEN

Het hockeyseizoen 2018-2019 zit er bijna op. Na een jaar vol plezier en prestatie op en rondom de velden is het tijd voor een welverdiende zomervakantie. Graag informeren we je over de laatste weken van het seizoen.

Hemelvaart
Op donderdag 30 mei is het complex vanwege hemelvaart gesloten. Er zijn die dag dus geen trainingen.

Laatste training
Vrijdag 31 mei is voor alle junioren en jongste jeugd teams de laatste trainingsdag.

Selectie
In de week van 3 juni en de week van 10 juni vinden de selecties plaats. De velden zijn in die weken gereserveerd voor de selecties.

Speciale activiteit voor de jongste jeugd en breedte-teams
Het mag niet zo zijn dat de jongste jeugd en de breedte-teams 2 weken niets kunnen doen vanwege de selecties. Daarom organiseren we voor hen een speciale activiteit in de weken dat de selecties plaats vinden. Op woensdag 5 en woensdag 12 juni van 16.00-20.00 uur zullen we een veld reserveren voor speciale activiteiten. Meer informatie volgt maar reserveer dit alvast in je agenda.

Champions Day
Het hockeyhuis introduceert Champions Day als jaarlijks terugkerend evenement. Op de laatste speelzondag van het seizoen zullen we onze zaal- en veldkampioenen huldigen. Dit jaar vindt Champions Day plaats op zondag 16 juni. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom op Rapid. De zondag-teams zorgen die dag voor muziek, versnaperingen en activiteiten. Het bestuur en hockeyhuis huldigen onze kampioenen. Kom allemaal om onze helden toe te juichen.

Oefenwedstrijden voor de vakantie
Het complex is tot en met zondag 7 juli geopend voor trainingen en oefenwedstrijden. Het complex is op de reguliere tijden geopend voor trainingen. Op zaterdag en zondag is het complex van 09.00-13.00 uur open voor oefenwedstrijden. Teams die oefenwedstrijden willen spelen kunnen dit plannen via het wedstrijdsecretariaat. 

Sluiting complex
Van maandag 8 juli tot en met zondag 11 augustus is het complex gesloten.

Oefenwedstrijden na de vakantie
Het complex is vanaf maandag 12 augustus weer geopend voor trainingen en oefenwedstrijden. Het complex is op de reguliere tijden geopend voor trainingen. Op zaterdag en zondag is het complex van 09.00-13.00 uur open voor oefenwedstrijden. Teams die oefenwedstrijden willen spelen kunnen dit plannen via het wedstrijdsecretariaat. 

Opening nieuwe seizoen
Op zaterdag 31 augustus organiseren bestuur en hockeyhuis Start of Season. Die dag zullen we het nieuwe seizoen aftrappen en de plannen voor het nieuwe seizoen presenteren. Start of Season is een nieuw jaarlijks terugkerende activiteit waarin we teams, trainer-coaches, ouder-coaches en ouders informeren over het nieuwe seizoen.

Fijne zomer
Het was een mooi seizoen. We wensen jullie een fijne zomer.