rapid-home-1.jpg
Topdag op Rapid!
Va 28 Mei 2019

Topdag op Rapid!

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag is het clubhuis feestelijk geopend door wethouder van Sport, Joost van der Geest, met medewerking van aanwezige jongste jeugdleden. Door het kapot prikken van enkele groen witte ballonnen werden de grote schuifdeuren aan het terras geopend. Tegelijkertijd kwam jongens C1 als kampioen van het veld en begon jongens A1 aan de laatste wedstrijd van het seizoen. In de rust van deze wedstrijd kwam meisjes A1 als kampioen de brug over gelopen na de laatste uitwedstrijd. De muzikale omlijsting maakte het geheel compleet. Wat een dynamiek zo aan het einde van het seizoen.

Voorafgaand aan de openingshandeling werden de sponsors en uiteraard alle vrijwilligers bedankt! Laurens is onder luid applaus in het zonnetje gezet. De bouwcommissie kreeg de 1eDe Bie Bokaal uitgereikt voor de buitengewone teamprestatie die zij buiten het veld hebben geleverd. Hulde!

Voorafgaand aan de opening was er een streethockeyclinic op het verharde veld. De reacties waren positief en dat onderdeel gaan we komend seizoen vaker later terugkomen.

Op zondag 16 juni sluiten we het seizoen feestelijk af. We huldigen dan de kampioenen uit de zaal en van het veld van seizoen 2018-2019. We hopen jullie dan allemaal te zien om er weer een topdag van te maken! 

Bekijk hier alle sponsors