rapid-home-1.jpg
TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2019 – 2020
Ho 30 Juni 2019

TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2019 – 2020

Nieuws afbeelding

HockeyHuis update – Teamindelingen Jeugd Seizoen 2019-2020

Het HockeyHuis is de afgelopen weken druk bezig geweest met de teamindelingen voor het komende seizoen. De nieuwe teamindelingen 2019-2020 vind je hieronder. 


Hoe komen we tot teamindelingen?

Om ieder jeugdlid op zijn of haar beste plek terecht te laten komen, maken we gebruik van de informatie die we krijgen van trainers en coaches. Twee keer per jaar beoordelen zij alle jeugd op verschillende aspecten, zoals: Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid (TIPS). Deze beoordelingen zijn uitgangspunt voor de teamindeling. Wanneer dit nodig bleek hebben we nog aanvullende informatie ingewonnen. Waar mogelijk hebben we gekozen voor een ruime bemanning van de nieuwe teams en hebben we gekeken naar sociale aspecten. Wij delen de teams in naar sterkte, met uitzondering van de Jongste Jeugd. Uitgangspunt bij de Jongste Jeugd is namelijk om zoveel mogelijk de teams bij elkaar te houden en naar sociale aspecten te kijken.


Vragen?
We snappen dat er soms vragen zijn over de keuzes die gemaakt zijn. Die vragen willen we ook graag beantwoorden. We houden op woensdag 3 juli een vragen-spreekuur op afspraak. Tijdens dit spreekuur staan wij graag de speler/speelster individueel te woord om zijn of haar indeling toe te lichten. Mocht je langs willen komen dan verzoeken wij je dit vooraf te melden samen met je vraag. Daarna ontvang je van ons een bevestiging met een tijdstip waarop we je kunnen ontvangen. Aanmelden doe je via:
Jongenslijn: [email protected]
Meisjeslijn: [email protected] 


Voor de duidelijkheid, we behandelen dus geen vragen per mail of telefoon.


Nieuwe teamindelingen 2019-2020: klik op de link voor het gewenste overzicht:

Jongste Jeugd

Junioren Meisjes

Junioren Jongens


We wensen iedereen een mooi seizoen met veel hockeyplezier!


Met sportieve groet,

Het HockeyHuis