rapid-home-1.jpg
Hockeyhuis Update - Start van het seizoen
Ho 18 Augustus 2019

Hockeyhuis Update - Start van het seizoen

Nieuws afbeelding

Na een seizoen vol plezier en prestatie heeft Rapid de afgelopen weken genoten van een welverdiende zomervakantie. Inmiddels zijn we weer volop aan de slag met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020.


Seizoen 2019-2020


In het seizoen 2018-2019 heeft het hockeyhuis middels het thema "samenhang en samenwerking" gewerkt aan het fundament van het nieuwe hockeyhuis. In het seizoen 2019-2020 werkt het hockeyhuis middels het thema "zichtbaarheid en bereikbaarheid" verder aan plezier en prestatie bij Rapid. De communicatie naar leden en ouders wordt in het nieuwe seizoen weer verder verbeterd. Samen staan we sterk om plezier en prestatie te bevorderen.


Start of Season


Op zaterdag 31 augustus organiseren we Start of Season. Namens het bestuur en hockeyhuis nodigen we leden en ouders uit om die dag op Rapid aanwezig te zijn voor de opening van het seizoen. Naast oefenwedstrijden voor de jongste jeugd en junioren is er die dag een clinic van de Floris de Ridder Academy. Daarnaast organiseert het hockeyhuis diverse sessies om alle ouders uitleg te geven over het nieuwe seizoen. We willen alle ouders oproepen om aanwezig te zijn. 

Uitdrukkelijk vragen we de ouders die een rol in de begeleiding van het team hebben of overwegen. Het hockeyhuis wil jullie heel graag helpen om het team te begeleiden. Uitleg over het nieuwe seizoen is een eerste stap.


Om 14.30 is de officiele opening van het seizoen door de voorzitter. We nodigen iedereen graag uit voor een borrel om samen te proosten op een mooi seizoen.


Het programma voor Start of Season is te vinden in de agenda op de website of in de Rapid app (of klik hier).


We hebben er weer ongelooflijk veel zin in om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken.


 

Sportieve groet van het bestuur en hockeyhuis.