rapid-home-1.jpg
Bardiensten
Ba 5 September 2019

Bardiensten

Nieuws afbeelding

Bardiensten

Senioren (v.a. 18 jaar) hebben zich bij inschrijving verplicht minimaal 2x per seizoen bardienst te draaien. Voor de junioren zijn dit de ouders van een spelend lid. Zij dienen minimaal twee keer per seizoen, per kind, een bardienst op zich te nemen. Via de Rapid-site of Rapid-app (BAS) kan zelf een voorkeursdatum en tijd worden ingevuld. De bardienst neemt gemiddeld 1 ½ uur / 2 uur per keer in beslag. Twee bardiensten kunnen achter elkaar worden ingeroosterd. Bardiensten zijn er op vrijdagavond, zaterdag vanaf +/- 8:30 uur tot max een uur na laatste wedstrijd (eindtijd door uitloop schema kunnen we helaas niet plannen) en op de zondag (half uur voor 1e wedstrijd en een uur Max na laatste wedstrijd).

Maandag voor de betreffende datum wordt het schema door de barcommissie gecompleteerd, waardoor een volledige barbezetting voor de betreffende dag wordt gerealiseerd. Het is niet mogelijk zelf wijzigingen aan te brengen. Via ons systeem wordt bijgehouden hoe vaak bardienst is gedaan. Om te voorkomen dat je ingedeeld wordt door de barcommissie op een tijdstip dat je niet past kun je zelf je bardiensten inplannen.


Hoe kun je jezelf indelen?

Via de Rapid app of via de website www.rapidmills.nl

Rapid App

Via Meer / Plan uw dienst kun je op de gewenste datum en tijd wanneer je bardienst wilt draaien inplannen. 

Website

Je gaat naar de website, bovenaan in de menubalk kies je voor inloggen, na inloggen kun je in TeamLISA via Club / Diensten op de gewenste datum en tijd wanneer je bardienst wilt draaien inplannen. 

Let op! De inlogcode staat gelijk aan de persoon waarvoor je bardienst draait.


Vervanging dien je zelf te regelen

Helaas komt het voor dat mensen die ingedeeld zijn voor bardienst niet komen opdagen en ook zelf geen vervanging regelen. Wij hoeven niet verder uit te leggen dat dit problemen veroorzaakt. 

We willen nogmaals nadrukkelijk stellen dat als je niet kan, je zelf voor een vervanging dient te zorgen; en het is ook niet af te kopen!. Als je niet komt wordt je een eerstvolgende mogelijkheid weer opgesteld. Als je dan weer niet komt, wordt je/ jouw kind (van de eerste afwezige bardienst) een wedstrijd uitgesloten van spelen. Je kunt jezelf wel indelen: na inloggen op de site zie je aan de linkerkant "BAS" staan, en klik daar op de tijd wanneer je bardienst wil draaien.


Wijziging vrijstelling bardiensten

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn er geen vrijstellingen meer voor bardiensten. Dit betekent dat iedereen bardienst draait. Een bardienst zorgt ervoor dat je de vereniging sneller leert kennen. De afgelopen jaren is het aantal vrijstellingen door allerlei redenen steeds verder gegroeid. Het werd meer en meer onoverzichtelijk om de bardienst door de barcommissie in te kunnen delen.

 

De enige vrijstelling voor bardiensten waar aan wordt gewerkt is het fluiten van wedstrijden met een officiële scheidsrechterkaart. Hier volgt later meer informatie over.


Vragen?

Stuur een email naar [email protected]


Wij wensen jullie veel plezier achter de bar.

 

Dank voor jullie medewerking.

 

Bestuur en Barcommissie i.o. G.H.C. Rapid


PS:

We zoeken actieve leden om een barcommissie te vormen. Zij zijn verantwoordelijk voor het assortiment, activiteiten en het indelen van de bardiensten.

Interesse? Stuur een mail naar [email protected]