rapid-home-1.jpg
Vriendjesdag woensdag 16 oktober
Ho 13 Oktober 2019

Vriendjesdag woensdag 16 oktober

Nieuws afbeelding

Op woensdag 16 oktober verzorgt de Ridder academie de training, echt niet een normale training maar een training waar alle vriendjes ,vriendinnetjes,klasgenootjes, buurmeisje  enz enz welkom zijn


Het lijkt ons leuk dat jullie met zoveel mogelijk vriendjes/vriendinnetjes die avond komen, ze maken dan op een speelse manier kennis met hockey en met de club.


Dus nodig heel je klas, straat ,of buurt uit, iedereen is welkom mits ze maar E of F leeftijd hebben (6 tot en met 9 jaar)


Uiteraard is deze training onder begeleiding van professionele trainers die ze op een speelse manier kennis laten maken met Hockey


Wij zorgen voor de materialen, en professionele begeleiding , en na afloop  wat te drinken met wat lekkers voor alle kids.


De vriendjes, vriendinnetjes hoeven alleen maar te zorgen voor sportieve kleding en natuurlijk gezonde dosis enthousiasme!


Wij rekenen op jullie enthousiasme om de Rapid nog gezelliger te maken.


Zouden jullie aan Marjan de Ridder ([email protected]) , of aan de coach uiterlijk volgende week maandag  door kunnen geven met hoeveel extra mensen jullie komen, dan kunnen wij zorgen voor voldoende begeleiding en materialen.


met vriendelijke groet


Namens het Hockeyhuis