rapid-home-1.jpg
Publicatie wedstrijdprogramma's herindelingen jeugdcompetities KNHB
Ho 22 Oktober 2019

Publicatie wedstrijdprogramma's herindelingen jeugdcompetities KNHB

Nieuws afbeelding

Ieder seizoen worden vrijwel alle jeugdcompetities tijdens de herfstvakantie opnieuw ingedeeld op basis van de resultaten van de voorcompetitie. Deze herindeling zorgt ervoor dat teams na de herfstvakantie spelen in een meer evenwichtige competitie. Op deze manier kunnen teams die wedstrijden met grote uitslagen hebben verloren in de voorcompetitie alsnog op het juiste niveau worden ingedeeld. Dat betekent dat de competitieleiding duizenden Jongste Jeugd- en Jeugdteams opnieuw indeelt én daarvoor nieuwe wedstrijdschema’s maakt.


De eerste herindelingen zijn inmiddels gepubliceerd. Zuid Nederland heeft de schema’s voor zowel de Jongste Jeugd als de Jeugd bekend gemaakt. In dit district gaan de competities volgende week alweer van start. Van het district Noord-Holland is de Jongste Jeugd ook gepubliceerd.


Alle andere competities beginnen weer in het eerste weekend van november. Die programma’s worden uiterlijk woensdag 23 oktober bekend gemaakt. Een dag later zijn deze programma’s ook zichtbaar in de standenmotor op de website en in de hockey.nl app. In de Rapid LISA app volgt zichtbaarheid vaak een dag later.