rapid-home-1.jpg
Santa Run is coming to town!
Ev 20 November 2019

Santa Run is coming to town!

Nieuws afbeelding

De Rotary Santa Run 2018 was weer een groot succes!! In 2019 zien we je graag terug op zaterdag 21 december - dit jaar om 14.30 uur en op de Varkenmarkt!


Geef je vóór 14 december op voor de Santa Run! Loop mee voor het goede doel en voor de vereniging!  


In 2019 gaat de opbrengst van de Santa Run naar drie soorten goede doelen:

  1. Lokaal: sport- en cultuurverenigingen
  2. Gorcums: Stichtingen Vrienden van het Gasthuis & Dapper Kind
  3. Landelijk: de Nierstichting

Rapid zal de opbrengst, wanneer we in de geldprijzen vallen, aanwenden voor streethockey faciliteiten op het verharde veld. Kosten Eur 10,29 (Inschrijfgeld € 10,00 + iDeal kosten € 0,29)

 

Geef je op via de Rapid app of via inloggen website. Het zou geweldig zijn wanneer we weer met z’n allen meedoen!

Ps.: indien je voor een kind opgeeft geef bij opmerkingen aan of je uit een Jurkje (7-9 jaar) of broek (tot 1.35m) kiest!


Nieuw: start om 14.30 uur en op Varkenmarkt!

De Rotary Santa Run verhuist in 2019 naar De Varkenmarkt. Bovendien begint de warming up dit jaar om 14.30 uur ’s middags en is de start om 15.00 uur. Zo heeft iedereen dus tijd om op zaterdag 21 december éérst de kerstboodschappen te doen. Om daarna relaxed mee te lopen. En het leukste is dat er daarna alle tijd is voor een Santa-feestje op de Varkenmarkt!


Parcours Santa Run

Nieuw! Het parcours van de Rotary Santa Run start en finisht dit jaar op de Varkenmarkt. De route die voor je is uitgezet, loopt via de Arkelstraat, de stadswallen en de Langendijk weer terug naar de Varkenmarkt.


Lopen kan in elk tempo

Het rondje Gorinchemse Santa Run bedraagt ongeveer drie kilometer en kan in elk tempo gelopen worden. Voor mensen die een kortere route willen, is er dit jaar voor het eerst een Santa Walk route, waarbij je een stuk afsnijdt. Ook handig als je met rolstoel of wandelwagen bent.

Op de diverse oversteekpunten staan verkeersregelaars. Volg hun instructies op!

Programma Santa Run zaterdag 21 december 2019 :

Locatie Santa Run: open 14:00 uur

:

Varkenmarkt in Gorinchem (nieuw!!)

14:30 uur (nieuw: middag!)

:

Warming-up

15:00 uur

:

Start Santa Run

16 a 16:15 uur

:

Uitreiking prijzengelden en cheques

Elke Santa Run een feestje

Ook dit jaar staat Henry Wessels weer garant voor een feestje tijdens de Santa Run. Vanaf 14 uur kun je verzamelen op de varkenmarkt, waar de warming-up om 14.30 begint. Deze warming-up met muziek van Henry Wessels, wordt verder begeleid door Larissa Bakker en haar dansers van LaRizz dance studio.


Tijdens de loop worden de deelnemers – net als voorgaande jaren – muzikaal begeleid en aangemoedigd door feestelijke muziek van het dweilorkest ‘Tante Co op Zolder‘. 


Tot de 21ste!!!