rapid-home-1.jpg
Van het bestuur : 1e deel van het seizoen zit er bijna op....
Va 22 November 2019

Van het bestuur : 1e deel van het seizoen zit er bijna op....

Nieuws afbeelding

Beste leden,


Dinsdag mochten we echt serieus ruiten krabben en de strooiwagens zijn uitgereden. Dit betekent dat de winter voor de deur staat. Het 1e deel van het seizoen 2019-2020 zit er bijna op. Komend weekend spelen de meeste senioren de laatste wedstrijd. We sluiten gezamenlijk af met Super Sunday. Kom allemaal naar Rapid om Dames en Heren 1 aan te moedigen. De teams zorgen met elkaar voor een gezellig hapje. Zaterdag 30 november is het laatste weekend op het veld van de (jongste) jeugd. 


Zaalhockey

Vanaf maandag 25 november starten de trainingen in de zaal. We kunnen dit jaar 2 weken eerder starten doordat we zelf een zaal hebben geregeld voor de teams. We strijken neer bij onze overbuurman Piratenland waar we een tijdelijke zaalhockeyvloer hebben neergelegd en dankzij Marjan een boarding kunnen plaatsen. Al met al een prima alternatief voor de trainingen waarbij we daar geen balken hoeven neer te leggen en we dit keer de teams langer training kunnen geven op betere tijdstippen. Zoals gezegd zijn we te gast bij het Piratenland en we rekenen op jullie medewerking bij het naleven van de huisregels die daar gelden. Het is VERBODEN om de activiteiten van het Piratenland te gebruiken!


Op het moment van schrijven ontvangen wij bericht dat de KNHB nog heel hard aan het werk is om het wedstrijdschema voor alle zaalcompetities rond te krijgen. We vinden het zelf ook erg lang duren en hebben dit ook al besproken met de KNHB. Ze willen dit volgend jaar echt eerder gaan opleveren.


Activiteiten

Vrijdag vindt de D-E Disco plaats in het clubhuis van Rapid waarbij ouders ondertussen Dames 1 kunnen aanmoedigen voor de bekerwedstrijd. Zaterdag 30 november hebben wij van Sinterklaas vernomen dat hij met een bonte stoet van Pieten een bezoek brengt tijdens de trainingen van de jongste jeugd. Sint neemt de kinderen daarna mee naar de vuurkamer om gezamenlijk iets te drinken.


Op 13 december verzorgt Rapid een ijshockeyclinic op de Grote Markt. Leuk als teams gezellig langs komen om te schaatsen of iets te drinken. De volgende dag vindt de inmiddels traditionele Kerstactiviteit voor de B en C jeugd plaats in het clubhuis. Geen diner maar een heus kerstgala. We kijken uit naar alle inschrijvingen.


Op 21 december neemt Rapid deel aan de Santa Run. We lopen, naast de goede doelen van de Rotary, voor de aanpassingen aan het verharde veld. Vanuit de jeugd is de wens uitgesproken om dit veld aan te passen met streethockey activiteiten. Er wordt op dit moment een plan gemaakt wat we de komende periode willen realiseren. Schrijf je en loop met je hele team. We rekenen op alle teams en zeker op de jongste jeugd daar de wens voor streethockey daar is onstaan.


Succes met de laatste wedstrijden en de start in de zaal.


Sportieve groet,


Madelein, Erik, Krino, Edwin, Jeroen R., Stef en Jeroen