rapid-home-1.jpg
IJshockey Clinic Heren 1 vrijdag 13 december
Ev 2 December 2019

IJshockey Clinic Heren 1 vrijdag 13 december

Nieuws afbeelding

Ook in 2019 gaan we weer ijshockeyen! En wel op vrijdag 13 december.

 

Dit jaar geeft Heren 1 een clinic! Het geheel wordt begeleid door enkele ervaren vrijwilligers te herkennen aan de ijshockey shirts.

 

Wie?

Kinderen vanaf de F-leeftijd t/m de A jeugd kunnen zich aanmelden voor de clinic. Senioren bij voldoende animo hebben ook gelegenheid om zich aan te melden en worden bij de A-jeugd ingedeeld!

 

We mogen vanaf 18.45 uur al de baan op, zodat de allerkleinste leden (Funkey en Benjamins) kunnen schaatsen op apart gedeelte naast de ijshockeyvloer. I.v.m. beschikbare tijd en de niet te garanderen veiligheid kunnen zij niet deelnemen aan de clinic!

 

Wat heb je nodig?

Er zijn 'leen ijshockeysticks' beschikbaar, maar als je zelf een ijshockeystick hebt dan deze graag meenemen. Schaatsen zijn ook beschikbaar, maar eigen ijshockeyschaatsen meenemen is gewenst. Graag jullie begrip indien schaatsen niet meer beschikbaar zijn wanneer alle leenschaatsen uitgegeven zijn, je moet dan wachten tot andere leden van het ijs afkomen. Verder zijn handschoenen verplicht en een bitje wordt aanbevolen.

 

Wanneer en waar?

Vrijdag 13 december tussen 18.45 uur en 23.00 uur. De locatie : ijsbaan op de Grote Markt in Gorinchem!

 

Programma?

Er is een voorlopig programma samengesteld waarbij we afhankelijk zijn van aantal aanmeldingen en de (beperkte) ruimte op de baan. Let op tussen de clinics is er géén pauze, zorg er s.v.p. voor dat je op tijd op de baan klaar staat om met de volgende groep te wisselen zodat later op de avond de overige jeugd ook op tijd start en eindigt!

 

Benjamins en Funkey kunnen op het apart gedeelte met hun ouders vrij schaatsen, E/F/D/C/B/A-jeugd schaatsen op de ijshockeyvloer

 

Let op! Onderstaand programma is een voorlopig schema en kan nog gewijzigd worden!

18:45 - 19:45 Vrij schaatsen Benjamins en Funkey (apart gedeelte!)

19:00 - 19:45 E+F-jeugd clinic

19:45 - 20:30 D-jeugd clinic

20:45 - 21:30 C-jeugd clinic

21:30 - 22:15 B-jeugd clinic

22:15 - 23:00 A-jeugd clinic

 

Hoe aanmelden?

Aanmelden kan via de Rapid App (ga naar Meer - Evenementen) of via inloggen website (ga naar Club - Evenementen) t/m donderdag 12 december 20:00 uur.

 

Veiligheid - verantwoordelijkheid?

F-jeugd t/m E-jeugd vragen we ouders de kinderen te begeleiden welke het schaatsen nog niet onder knie hebben. Deelnemen aan het ijshockey-evenement is eigen verantwoordelijkheid!

 

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Jeroen Romijn [email protected]