rapid-home-1.jpg
MAAK KENNIS MET DE SPONSOR - TRAVEL STORE
Sp 19 December 2019

MAAK KENNIS MET DE SPONSOR - TRAVEL STORE

Nieuws afbeelding

Kunt u uzelf en Travel Store voorstellen?

Mijn naam is Frank Visch, geboren en getogen in Gorinchem, 44 jaar oud, getrouwd en ik heb 2 kinderen van 11 en 13 jaar. Ik ben dus een echte Bliek en trots op deze stad! Daarom ben ik  ook graag betrokken bij Gorinchem, o.a. als lid van de Rotary Club Gorinchem, de IKG Ondernemingsvereniging en diverse sportclubs.

Ik ben directeur en eigenaar van het 100% zelfstandig Gorcums familiebedrijf Travel Store. In 1975 als Gorcums Reisburo door mijn ouders opgericht en recent omgedoopt tot Travel Store. Om de reiziger te kunnen blijven verrassen met onderscheidende service, vakkennis en scherpe prijzen, was het tijd voor de volgende stap: één duidelijk merk dat alle kennis, ervaring en aanbod bundelt: Travel Store, de wereld aan reizen. We hebben 5 vakantiereisbureaus en 2 zakenreisbureaus, met ruim 50 zeer vakkundige Travel Agents; ieder met een eigen specialisme.

Waarom sponsoren bij Rapid?

In het verleden hebben we meer dan 100 lokale en regionale verenigingen gesponsord. Van duivenvereniging de Snelle Wieken tot voetbalclub Unitas. Een aantal jaar geleden hebben we de sponsor-portefeuille onder de loep genomen en bleek dat er veel verenigingen heel makkelijk de hand ophouden voor een bijdrage, maar er weinig voor terug doen. We hebben er toen veel geschrapt en nu bouwen we het weer op. Per club bekijken we kritisch of het echt wat toevoegt. Bij Rapid, waar ik persoonlijk veel mensen ken, zie ik dat de betrokkenheid van alle leden erg groot is; ik denk zelfs bijzonder te noemen. Het geeft dan ook een erg goed gevoel om een club als Rapid te sponsoren. Bijkomend aspect is dat mijn dochter Noor net is gaan hockeyen; dat geeft net die extra binding.

Hoe belangrijk is sport voor uzelf?

Sporten is heerlijk! Als je je fit voelt, kan je de wereld aan. Het geeft energie. Daarnaast is het gewoonweg lekker ontspannen en maakt het mijn hoofd leeg. De gezelligheid is ook belangrijk. Zo tennis ik op maandagavond bij de oudste club van Nederland: GLTC Ready 1882. Na het tennissen drinken we een (verdiend) biertje en dat kan wel eens laat worden.  Mijn vrouw dacht altijd dat ik tot laat aan het tennissen was. Totdat we ernaast gingen wonen en ze opmerkte dat er helemaal geen verlichting is… Tevens voetbal ik bij Unitas (7 tegen 7) en probeer ik 2x per week naar de sportschool te gaan. Met de nadruk op "probeer ik…”. 


Frank Visch
CEO . Travel Store
www.travelstore.nl