rapid-home-1.jpg
Rapid gaat Cashless in 2020 !
Va 9 Januari 2020

Rapid gaat Cashless in 2020 !

Nieuws afbeelding

Vanaf 1 januari 2020 is Rapid over gegaan op cashless betalen in het clubhuis. Vanaf heden kan er alleen nog betaald worden met pin, en niet meer met contant geld.


Waarom?

Het bestuur van G.H.C. Rapid vindt het vanuit het oogpunt van gemak, veiligheid, risico’s en kosten gewenst om geen contant geld meer op de club te hebben. 


Sinds jaren kun je al met PIN je aankopen in ons clubhuis afrekenen en het laatste jaar bestond al zo’n 90% van de clubhuis-omzet uit PIN-betalingen. Daarnaast gaat het afrekenen bij de kassa duidelijk sneller en er zijn geen vergissingen meer bij het teruggeven van wisselgeld. Dat is fijn aangezien wij ook dankbaar gebruik maken van de inzet van ouders voor de bardiensten.


De jongeren hebben tegenwoordig ook allemaal een pinpas en alleen de allerjongsten zullen mogelijk bij hun begeleider moeten aankloppen voor een pas ipv munten.


Een jongerenrekening is, indien nog nodig en gewenst, ook gemakkelijk aan te vragen bij een van onze hoofdsponsoren, de Rabobank. Surf daarvoor naar de website rabo.nl/av/jongerenrekening

We vragen een ieder hiervoor om begrip en neem dus je pinpas mee naar de hockeyclub! Dank daarvoor.


Het Bestuur

Jeroen C., Stef, Edwin, Erik, Krino, Madelein & Jeroen R.