rapid-home-1.jpg
UITVERKOOP RAPID THUISSHIRTS PER HEDEN VIA DE BAR !
Sp 6 Maart 2020

UITVERKOOP RAPID THUISSHIRTS PER HEDEN VIA DE BAR !

Nieuws afbeelding

Aan het eind van dit seizoen lopen de contracten met de huidige kledingleverancier af. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw kleding plan.  Dit betekent dat alle leden, met ingang van het nieuwe seizoen, een compleet nieuwe kledinglijn moeten aanschaffen. Bestaande shirtsponsoren behouden en/of nieuwe vinden, is dan ook een speerpunt van de sponsorcommissie..


Om nieuwe leden en leden met versleten shirts tegemoet te komen voor een half seizoen bieden we de huidige shirts per heden dan ook aan voor de halve prijs, deze worden door Rapid zelf in het clubhuis verkocht. De thuisshirts zijn dus niet meer te koop bij Sportzaak de Jongh, maar in ons eigen clubhuis achter de bar voor de halve prijs : € 22,50 !! (Let op, alleen cashless betalen in ons clubhuis)


LET OP! Diverse maten nog beperkt op voorraad, OP = OP !!


Ook bieden we lustrum sokken aan voor € 5,00 (deze sokken zijn officiĆ«le Rapid sokken, ook de sokken worden volgend seizoen vernieuwd!)


We zijn voornemens om tijdens de Championsday de nieuwe kledinglijn te presenteren. Het bestuur van GHC Rapid onderschrijft het belang van een uniforme uitstraling en werkwijze inzake kleding.

We zoeken nog actieve leden of ouders van leden die plaats willen nemen in de kledingcommissie om samen met de sponsorcommissie dit belangrijke onderdeel voor Rapid verder uit te werken. Je kunt je opgeven via [email protected]