rapid-home-1.jpg
Samen staan we sterk!
Va 26 Maart 2020

Samen staan we sterk!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

We maken met elkaar een bijzondere tijd mee. Scholen zijn dicht, veel thuis werken en we mogen niet meer met elkaar sporten. Ondertussen wordt er in de zorg met man en macht gewerkt om patiƫnten te helpen. Hulde voor het zorgpersoneel in Nederland.

 

Komend weekend is het al weer het 3e weekend dat we geen competitie spelen. Dinsdag 31 maart gaat het kabinet bekend maken wat er na 6 april gaat gebeuren. We moeten geduld hebben en samen met elkaar ons steentje bijdragen om het virus in te dammen. We willen jullie nogmaals vragen de richtlijnen van het RIVM na te leven. Alleen door dat te doen kunnen we wellicht over een tijdje weer hockeyen.

 

Zodra wij van de KNHB vernemen hoe de komende maanden mogen worden ingevuld maken we een plan voor de periode tot de zomervakantie. Wat er ook gaat gebeuren we zullen het seizoen op gepaste wijze met elkaar afsluiten en we blijven met alle teams tot de zomervakantie trainen.

 

Dit betekent dat wij ook pas weer iets laten weten zodra er meer bekend is. Het heeft ook geen zin om dinsdag 31 maart contact met ons op te nemen wat de plannen worden. Zodra het kan melden wij ons. Ook wij willen niets liever dan zo snel mogelijk het complex openen, trainen en wedstrijden spelen. Nu doen wij wat ons wordt opgedragen en wij willen jullie ook vragen dit na te leven. Dus ga niet over het hek klimmen of uit het zicht op veld 3 spelen.

 

Blijf allemaal gezond en help elkaar waar dat kan.

 

Hartelijke groet,

Bestuur GHC Rapid