rapid-home-1.jpg
Corona Virus Update n.a.v. verlenging t/m 28 april
Up 1 April 2020

Corona Virus Update n.a.v. verlenging t/m 28 april

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Helaas heeft de overheid moeten beslissen de maatregelen, om het coronavirus in te dammen, te verlengen. Zoals Mark Rutte vanavond heeft aangegeven moeten wij het met elkaar doen. Dit betekent dat Rapid de richtlijnen van de KNHB en het RIVM volgt.

 

Tot op heden is er nog niets bekend over een aangepaste competitie of iets dergelijks. Zodra daar iets over bekend is dan melden wij ons weer. Als de KNHB besluit om alles qua competitie te cancellen dan zullen wij, nadat we weten op welk moment we weer op het complex mogen zijn, ons plan presenteren.

 

Tot die tijd willen wij jullie vragen niet naar het complex te komen. Ter illustratie treffen jullie een foto aan van een gesloopt hek. Dit hoort niet en kost Rapid geld. Afgelopen weekend trof Laurens hockeyballen en flessen drank aan op veld 2. Ten eerste is dat dus verboden en ten tweede ruim je altijd je rommel op bij Rapid.

 

Het goede nieuws is dat op dit moment de meeste zonuren zijn geteld sinds 1933. Dat is het jaar dat Rapid is opgericht. Sinds die tijd een bloeiende vereniging die al menige ‘storm’ heeft doorstaan. Geniet in je tuin of in onze prachtige omgeving van de natuur en let een beetje op elkaar!

 

Hartelijke groet,

 

 

Bestuur GHC Rapid

 

 

PS Heb je een idee om leden thuis bezig te laten zijn met stick, bal en conditie stuur dan bericht naar [email protected]. Dan kunnen we dit met elkaar delen.