rapid-home-1.jpg
Welkom terug op Rapid!
Up 1 Mei 2020

Welkom terug op Rapid!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Wat zijn we blij dat we de jeugd (tot en met 18 jaar) weer kunnen laten trainen vanaf 4 mei. Het is dan nog wel wat beperkt gezien alle voorschriften, maar het begin is er!

 

We hebben op basis van de verschillende protocollen een schema opgesteld voor de komende periode tot en met 1 juni. We wachten eventuele volgende instructies vanuit de overheid af om wellicht na 1 juni meer te kunnen doen.

 

Zoals gezegd zijn er veel voorschriften waar we ons met z’n allen aan moeten houden. We doen op iedereen, en dus ook op de ouders, een beroep om je aan de voorschriften te houden. Alleen dan mogen we blijven hockeyen en kunnen we op termijn wellicht weer meer gaan doen op het complex en in het clubhuis. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag (5 mei is Rapid geopend, gesloten op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag). Het clubhuis en kleedkamers blijven gesloten. Het complex wordt alleen gebruikt om te hockeyen en na de training gaan we direct naar huis.

 

Om het één en ander vlekkeloos te laten verlopen willen we jullie vragen je vóór 4 mei aan – en of af te melden voor alle trainingen via de Rapid app (ga naar Meer - Evenementen) of via inloggen naar website (ga naar Club – Evenementen). Op die manier kunnen we voldoende begeleiding op het complex regelen.


Bekijk het filmpje van Stef van het Hockeyhuis met zijn welkomstwoord ->

 


Voor het protocol kun je de link aanklikken -> protocol

Voor het tijdelijke schema kun je de link aanklikken -> tijdelijk schema

(de trainingen zijn ook zichtbaar via de Rapid App en de website in het trainingsschema)

 

Laurens kijkt ernaar uit om jullie weer te mogen verwelkomen op het complex.

 

Veel plezier!

 

Sportieve groet,

 

 

Hockeyhuis en Bestuur GHC RapidBijlage